HCM Baia Mare s-a distrat in etapa a 16-a

Marti, 27 Ianuarie 2015, ora 10:25
1529 citiri
HCM Baia Mare s-a distrat in etapa a 16-a
Foto: HCM Baia Mare

Liderul Ligii Nationale de handbal feminin, HCM Baia Mare, a invins-o cu 34-17 pe CSM Cetate Devatrans in etapa a 16-a si pastreaza avansul de 4 puncte fata de locul secund

Duminica s-au disputat sase din cele sapte meciuri ale etapei a 16-a din Liga Nationala de handbal feminin. Singurul meci care nu a avut loc a fost cel dintre Oltchim Ramnicu Valcea si SCM Craiova care va avea loc marti de la ora 17.

Liderul Ligii Nationale, HCM Baia Mare, a primit vizita celor de la CSM Cetate Devatrans. Echipa baimareana a fost mare favorita in aceasta partida.

Prima repriza a fost destul de echilibrata. In primele 20 de minute s-au marcat putine goluri, scorul fiind 7-4 pentru HCM Baia Mare. Mai multe au fost inscrise in ultimele 10 minute ale primei reprize, scorul la pauza fiind 14-10.

In repriza secunda echipa gazda s-a dezlantuit si a facut spectacol. Dupa 45 de minute scorul era 23-13. Pana la final diferenta s-a marit la 17 puncte, scor 34-17. Asadar HCM Baia Mare a inscris dublu fata de adversara sa.

In acest meci, cea mai buna marcatoare a fost Ungureanu de la HCM Baia Mare cu 10 goluri. In urma acestei victorii, baimarencele ajung la 45 de puncte si pastreaza avansul de 4 puncte fata de locul secund. Pentru ele urmeaza un meci important in Liga Campionilor, cu Savehof.

Pana acum, HCM Baia Mare a jucat bine in 2015, avand trei victorii clare in Liga Nationala, insa cu Savehof va juca in deplasare si va fi mai greu. Cu un succes in Suedia echipa baimareana ar mai putea spera la calificarea in faza urmatoare.

Pe locul doi in Liga Nationala de handbal feminin ramane dupa etapa a 16-a CSM Bucuresti care in aceasta etapa a primit vizita penultimei clasate, U Cluj. Echipa gazda s-a impus destul de usor dupa ce prima repriza a castigat-o cu 20-14. Si in repriza a doua CSM Bucuresti a continuat sa joace bine si astfel la final s-a impus categoric cu 38-28. Una dintre cele mai bune jucatoare de la echipa gazda a fost Torstensson care a inscris sase goluri.

A treia clasata, Corona Brasov, nu a avut un meci prea usor pe teren propriu cu Neptun Constanta. Echipa gazda a inceput foarte slab partida si a fost condusa la jumatatea primei reprize cu 8-5. A mai recuperat, insa la pauza scorul era 15-14 pentru echipa constanteana. Echipa brasoveana a inceput excelent a doua repriza, iar dupa zece minute scorul era 20-15 in favoarea ei.

Primul gol marcat de Neptun Constanta in a doua parte a fost inscris abia in minutul 11. La final Corona Brasov s-a impus cu 33-25 si ramane la sase puncte de primul loc. Cea mai buna marcatoare a acestui meci a fost Cristina Zamfir de la echipa gazda cu 8 goluri.

Si in celelalte trei meciuri disputate duminica din etapa a 16-a a Ligii Nationale tot favoritele au castigat. Dunarea Braila s-a impus pe teren propriu cu 35-26 cu Unirea Slobozia. Tot acasa a castigat HCM Roman partida cu CSM Ploiesti, scor 23-15. In deplasare s-a impus duminica doar HC Zalau. Aceasta a invins greu cu 26-24 pe ultima clasata, SC Muresul.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#HCM Baia Mare Liga Campionilor, #HCM Baia Mare victorie, #clasament handbal Liga Campionilor , #stiri HCM Baia Mare