Oficial al Stelei: Am auzit ca se va darama stadionul Ghencea

Luni, 01 Februarie 2016, ora 21:30
4428 citiri
Oficial al Stelei: Am auzit ca se va darama stadionul Ghencea
Foto: Hepta.ro

Presedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a spus ca a auzit un zvon cu privire la daramarea stadionului Ghencea.

"Am auzit un zvon cum ca arena s-ar darama. Luati aceasta informatie ca pe un zvon, pe care eu l-am auzit. Insa as vrea sa stiu cine o sa faca stadionul si pentru ce echipa? Nu e vorba de renovarea stadionului pentru Campionatul European din 2020, ci ar fi vorba direct de daramarea acestui stadion", a spus Duckadam, citat de Fanatik.

Reghecampf face un anunt extraordinar despre viitorul Stelei

Acesta sustine ca nu se poate vorbi cu ministrul Apararii si ca "nu se doreste" revenirea Stelei pe arena din Ghencea.

"Nu ai cu cine sa vorbesti de la Armata. A fost o speranta, o discutie direct cu domnul ministru al Apararii, dar nici acolo nu ajungi asa de usor. Cu domnul Boroi ce sa discuti? Dansul da din umeri, deoarece si el este constient ca nu este omul care decide.

Trebuie ajuns mult mai sus, dar acolo nu prea se poate. Mie imi lasa impresia ca nu se doreste ca Steaua sa revina in Ghencea. Din punctul meu de vedere este foarte simplu sa spui, da sau nu! Ce tot ne intindem atat? E pacat de acel stadion, deorece dintr-o ambitie nimeni nu joaca pe el", a mai spus portarul de la Sevilla.

Duckadam lanseaza acuzatii fara precedent: Iata ce urmareste, cu adevarat, Anghel Iordanescu

Referitor la variantele pe care Steaua le mai are in acest moment pentru a juca pe teren propriu, tot stadionul de la Pitesti pare varianta cea mai plauzibila.

"Am dori sa evoluam pe National Arena, insa si acolo sunt unele mari probleme. Asteptam sa vedem ce rezolva FRF, deoarece acolo se doreste sa se joace meciul cu Spania, dar la ora asta nimeni nu poate evolua pe arena respectiva. Asa ca singura varianta ne ramane stadionul din Trivale", a mai declarat Duckadam.

Joi, antrenorul Laurentiu Reghecampf s-a declarat increzator ca Steaua va reveni in complexul sportiv din Ghencea si anunta ca un nou contract ar putea fi semnat chiar pe 1 februarie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Duckadam daramare stadion Ghencea, #Duckadam stadion Steaua, #Steaua stadion Ghencea , #Steaua