Reactia lui Duckadam dupa ce Becali a spus despre el ca era omul cel mai neimportant din club

Luni, 15 Iunie 2020, ora 08:17
11811 citiri
Reactia lui Duckadam dupa ce Becali a spus despre el ca era omul cel mai neimportant din club
FOTO Facebook/Helmut Duckadam

Fostul portar Helmut Duckadam a declarat ca decizia de a demisiona de la FCSB a fost justificata, dupa ce Gigi Becali a spus despre el ca era cel mai neimportant om din club.

"Faptul ca eram considerat cel mai neimportant om din cadrul clubului inseamna ca hotararea mea din seara asta ma scuteste de alte comentarii. Eu pe Facebook am pus o postare, in care ii multumesc domnului Becali si din partea mea si a familiei mele pentru cat m-a ajutat in aceasta perioada si cu asta colaborarea mea si aventura mea s-au terminat. Nu ma vad la alt club, pentru mine activitatea asta de langa o echipa de fotbal s-a incheiat definitiv. Nu ma duc la nicio alta echipa", a declarat Duckadam, la Digi Sport.

Gigi Becali a declarat ca nu el l-a impins la demisie pe Helmut Duckadam si daca i s-a redus cu cea mai mare proportie salariul fostului portar s-a facut din cauza faptului ca era cel mai putin importanta persoana din club.

"Pe mine nu ma interesa niciodata Helmut Duckadam, ma interesa omul Helmut Duckadam. Nu ca legenda l-am avut la Steaua. Imi placea de omul Duckadam, caracterul lui. In rest, ca legenda, nu... Nu ca legenda am avut relatia pe care am avut-o. Am avut-o ca om, caracterul lui. Eu dictez la club, dar nu pot sa dictez la oameni . Nu pot nici asa, sa-i invat ce sa manance la micul dejun, staff-ul. Nu are rost sa discutam despre asta. Au fost taieri de bani, au fost peste tot. Am jucat astazi fara atacant ca sa facem economie, ca vin vremuri grele, probabil, atunci am facut sa pot sa-mi apar familia mea si ce e al meu. Am renuntat la Gnohere, se fac sacrificii in continuare, ca nu se stie ce vremuri vin si eu imi apar familia. La toata lumea se taie banii. Normal ca s-a taiat si de la Helmut. Am taiat si de la cei care vin zi de zi la club. Helmut vine mai rar, nici nu stiu cand vine. E posibil la un moment dat sa-si dea demisia toti si sa renunt la echipa. Am incercat economie, daca nu merge cu economie, renunt la echipa, ce, vreti sa-mi distrug viata pentru fotbal. Lui Helmut i s-a taiat cel mai mare procent pentru ca de el era cel mai putin nevoie. La cei care putem, taiem mai mult si gata! Ce sa fac cu personalitatile daca intru in faliment? Ce mai fac cu personalitatile? Economie la toata lumea. daca s-au facut taieri de bani s-a taiat si de la Helmut Duckadam, punct, ce mai vreti acum?", a declarat Becali, la Digi Sport.

Helmut Duckadam avea un salariu de 2.000 de lei la FCSB, dupa o reducere de 50 la suta.

Fostul portar Helmut Duckadam a renuntat, duminica, la functia de presedinte de imagine al FCSB.

"A fost frumos! Dupa multe ezitari, am hotarat azi, 14.06.2020, ca este momentul sa-mi inaintez demisia din cadrul SC Fotbal Club FCSB. Consider ca este mai onorabil sa-ti inaintezi demisia, cand simti ca nu mai esti dorit, decat sa astepti momentul cand vei fi dat afara. Au fost momente dificile, dar si foarte multe momente frumoase! A fost una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea! Ii multumesc domnului Becali, in numele familiei mele, pentru tot ce a facut pentru noi si il asigur ca voi ramane acelasi om serios si loial. Doresc mult succes echipei, si-mi doresc, ca in acest an sa castige un trofeu!", a scris Duckadam, 61 de ani, pe Facebook.

"Eroul de la Sevilla" era singurul component al echipei Steaua care a castigat in 1987 Cupa Campionilor Europeni care ramasese in cadrul clubului condus de Gigi Becali.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Helmut Duckadam, #FCSB, #Gigi Becali , #stiri Helmut Duckadam