Mărturia șocantă a unui elev de clasa a IX-a despre consumul de heroină din școala sa: „Am văzut seringi pe jos în baie! E nașpa” VIDEO

Miercuri, 22 Martie 2023, ora 09:13
2198 citiri
Mărturia șocantă a unui elev de clasa a IX-a despre consumul de heroină din școala sa: „Am văzut seringi pe jos în baie! E nașpa” VIDEO
DIICOT are în lucru un dosar care vizează traficul de droguri în licee FOTO Arhivă

O anchetă DIICOT a scos la iveală modul în care elevii unui liceu din București au ajuns să consume droguri chiar în școală. Digi 24 publică mărturia unui elev de clasa a IX-a care susține că în școala sa elevii folosesc inclusiv heroină.

Reporter: Știi că, în ultima vreme, se zice că prin multe licee se și consumă substanțe interzise.

Elev: Da... Și la mine. Foarte multe! Se fac în baie. Heroină, d-astea... E foarte rău. Reporter: La liceu?

Elev: Da!

Reporter: Heroină?

Elev: Heroină, iarbă, lucruri d-astea! Am văzut seringi pe jos în baie! Și... e nașpa. Colegii mei fac foarte multe. În fiecare zi, aproape, vin cu iarbă la ei. Și e nașpa.

Șapte persoane au fost reținute în dosarul privind traficul de droguri în mai multe licee din Capitală, în timp ce față de alte trei persoane s-a dispus controlul judiciar.

Autoritățile au efectuat 23 de percheziții luni, 20 martie, descoperind diferite cantități de cannabis, cocaină și ketamină, precum și comprimate de medicamente. O grupare infracțională distribuia droguri de mare risc în două licee din București, iar substanțele interzise ajungeau la elevi.

#heroina, #droguri, #DIICOT, #elev, #licee , #elevi