Patronul Hexi Pharma a murit: Perchezitii la locuintele lui Dan Condrea

Marti, 24 Mai 2016, ora 10:48
5654 citiri
Patronul Hexi Pharma a murit: Perchezitii la locuintele lui Dan Condrea
Foto: Arhiva Hepta.ro

Procurorii efectueaza marti dimineata o serie de perchezitii la locuintele detinute de Dan Condrea, patronul Hexi Pharma despre care se presupune ca a murit intr-un accident de masina violent, produs duminica seara in apropiere de Buftea.

Procurorii efectueaza perchezitii informatice, urmand sa fie ridicate laptopul si telefonul lui Dan Condrea. In plus, ei ridica anumite obiecte care vor fi folosite pentru efectuarea testului ADN, care va confirma in perioada imediat urmatoare daca barbatul mort in accident era Dan Condrea.

Perchezitiile informatice au loc in contextul in care ancheta Parchetului General in cazul dezinfectantilor diluati continua, iar un angajat al Hexi Pharma ar fi declarat, sub protectia anonimatului, ca Dan Condrea tinea intr-un apartament secret arhiva cu documentele in care erau inregistrate firmele cu care existau contracte.

De asemenea, acesta a mai sustinut ca in laptopul lui Dan Condrea ar exista un registru al spagilor date pentru incheierea acestor contracte, informeaza B1 TV, care citeaza Antena3.

Patronul Hexi Pharma a murit: Conspiratii, acuzatii si somatii pentru SRI

Conform ProTV, procurorii vor sa verifice daca omul de afaceri a lasat vreun mesaj de adio. Este pentru prima data cand anchetatorii descind si la locuinta lui Dan Condrea, informeaza sursa citata.

Tot astazi urmeaza ca procurorii sa audieze mai multi martori cheie in dosarul deschis dupa accidentul care a avut loc duminica seara, informeaza televiziunile de stiri.

Dan Condrea a plecat de la domiciliu duminica seara, in jurul orei 17, paznicii complexului rezidential in care locuia declarand ca patronul Hexi Pharma era abatut.

Anchetatorii iau in calcul mai multe ipoteze, printre care si sinuciderea, mai ales ca la locul accidentului nu au fost gasite urme de franare inainte ca masina sa se zdrobeasca in pom.

De asemenea, in mass-media au aparut informatii conform carora Dan Condrea se temea de arestare, el spunandu-i avocatului sau ca a fost chemat la audieri pe 23 mai, urmand sa i se aduca la cunostinta ca va fi retinut.

In plus, conform unor surse, Dan Condrea si-ar fi schimbat testamentul la inceputul acestei luni.

Semne ca patronul Hexi Pharma s-a sinucis, explicate de un psihiatru

Marti, continua la IML necropsia soferului decedat in accident. Cadavrul a fost identificat de rude, urmand ca testele ADN sa certifice identitatea fara niciun dubiu. Pe de alta parte, medicii legisti vor sa verifice daca Dan Condrea avea probleme de sanatate sau ar fi putut suferi un infarct in timp ce era la volan.

Intre timp, ancheta procurorilor in dosarul dezinfectantilor diluati continua. Procurorul general, Augustin Lazar, a declarat marti dimineata ca astazi va fi stabilit prejudiciul in cauza, precizand ca suma se poate schimba pe parcursul zilelor urmatoare.

Procurorul general: Astazi vom avea un prejudiciu in dosarul dezinfectantilor (Video)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#perchezitii Dan Condrea accident masina, #Dan Condrea laptop telefon, #dosar Hexi Pharma perchezitii , #accident Dan Condrea