Patronul Hexi Pharma a murit - Politistii criminalisti au reluat cercetarile la locul accidentului

Luni, 23 Mai 2016, ora 09:04
2259 citiri
Patronul Hexi Pharma a murit - Politistii criminalisti au reluat cercetarile la locul accidentului
Foto: Romania Tv

Politistii au reluat cercetarea pe drumul unde Dan Condrea si-a pierdut viata dupa ce autoturismul sau s-a izbit duminica de un copac.

Politistii veniti luni dimineata au evaluat din nou intreaga zona si au refacut masuratorile cu partile componente ale masinii care nu au fost luate in calcul de colegii lor de la IPJ Ilfov, cei care au facut primele cercetari, duminica seara.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident de masina

Politistii beneficiaza si de un laborator criminalistic mobil care ii ajuta sa poata recolta mai usor probele de la locul accidentului.

Dan Condrea fusese invitat, luni dimineata, la Parchetul ICCJ pentru a i se aduce la cunostinta acuzatiile formulate de procurori impotriva sa si pentru a se comunica prejudiciul. De asemenea, in urma acestui demers procurorii urmau sa comunice prejudiciul din dosar.

Anchetatorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului ICCJ au anuntat ca decesul patronului Hexi Pharma nu va impiedica desfasurarea anchetei in cazul dezinfectantilor folositi in spitale. Procurorii spun ca dosarul isi va urma cursul firesc, se vor administra probe si vor fi audiate persoane ce au legatura cu cauza. Totodata se vor dispune masurile legale ce se impun in urma acestor proceduri.

Patronul Hexi Pharma a murit - Dosarul accidentului ajunge la procurorul care ancheta dezinfectantii. Condrea urma sa fie audiat luni

Anchetatorii mai arata ca, la acest moment, asteapta relatiile judiciare de la Inspectoratul Judetean de Politie Ilfov privind recunoasterea victimei dar si acte privind imprejurarile producerii evenimentului rutier.

Sursele citate mai arata ca Dan Condrea nu era singura persoana susceptibila de a fi trasa la raspundere penala in acest caz astfel si ca procedurile isi urmeaza cursul in sensul administrarii unui probatoriu cat mai complet pentru aflarea adevarului in dosar.

"Nu exista urme de franare. Luam in calcul si varianta sinuciderii (...) Autovehiculul se deplasa dinspre Corbeanca catre Buftea, a pierdut controlul, a iesit in afara partii carosabile. Colegii mei nu au gasit la fata locului urme de franare. Deci luam in calcul orice ipoteza. Este vorba despre un barbat de 39 de ani conform documentelor de identitate gasite in afara autoturismului este vorba despre persoana la care faceti referire. Avand in vedere leziunile pe care le-a suferit respectiva persoana nu putem confirma la acest moment. Urmeza a fi ridicata proba ADN si facuta si expertiza in acest sens", a declarat Claudia Burada, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Dan Condrea accident, #Dan Condrea sinucis, #patron Hexi Pharma accident , #accident Dan Condrea