Patronul Hexi Pharma a murit Sebastian Ghita: Vom cere ca echipa de filaj sa faca public filmul accidentului (Video)

Duminica, 22 Mai 2016, ora 21:36
43302 citiri
Patronul Hexi Pharma a murit Sebastian Ghita: Vom cere ca echipa de filaj sa faca public filmul accidentului (Video)
Foto: Hepta.ro

La putin timp dupa accidentul in care a murit Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, deputatul Sebastian Ghita, membru in Comisia de Control a SRI, s-a aratat convins ca omul de afaceri era cu siguranta filat, avand in vedere importanta anchetei in care era implicat, si a anuntat ca va cere ca echipa de filaj sa faca public raportul si filmul accidentului.

"Maine ne vom intruni in Comisia Parlamentara si vom cere ca echipa de filaj sa faca public raportul si filmul accidentului", este declaratia lui Sebastian Ghita acordata lui Catalin Tolontan.

Intrebat daca este sigur ca Dan Condrea era filat, Ghita a precizat ca era imposibil sa nu existe o echipa de filaj pe urmele patronului Hexi Pharma.

"Cum sa nu existe?! Dupa un asemenea scandal public sa nu existe este imposibil. Aici nu vorbim despre cineva care a furat din ratia de mancare, ci care a participat la o operatiune criminala de pe urma carora au murit, probabil, zeci de mii de oameni prin infectiile nosocomiale. Cum sa nu fie urmarit in fiecare moment?", a raspuns Ghita.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident de masina

Sebastian Ghita a punctat ca in acest caz trebuie sa fie aduse neaparat lamuriri.

"Nu ne putem asuma riscul ca Romania sa fie considerata un stat mafiot! Nu pot muri oameni fara o explicatie clara. Eu am avut mereu incredere in institutii, dar acesta este un caz care se cere lamurit!", a spus deputatul.

Ghita a precizat ca indiferent de cine a fost facut filajul, filmul trebuie facut public, pentru ca in opinia sa "este un caz de siguranta nationala".

"Era un caz de siguranta nationala! Dar indiferent cine l-a facut, Parchetul, DNA, cei de la MI sau SRI, echipa de filaj trebuie sa spuna oamenilor ce s-a intamplat. Este fara precedent in Romania si nu putem fi considerati un stat mafiot. Maine se poate intampla oricui!", a incheiat Sebastian Ghita.

Patroul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit, duminica seara, in urma unui accident rutier, petrecut in judetul Ilfov. Masina in care se afla Condrea s-a ciocnit violent de un copac. Politistii iau in calcul si varianta sinuciderii, avand in vedere ca la fata locului nu este nicio curba si nici nu exista urme de franare.

Scandalul dezinfectantilor - Iohannis: Din experienta stiu ca SRI si-a facut treaba, alte institutii nu (Video)

Firma lui Dan Condrea, Hexi Pharma, se afla in mijlocul unui scandal izbucnit dupa ce Catalin Tolontan a dezvaluit in Gazeta Sporturilor ca dezinfectantii furnizati spitalelor au concentratii mai mici decat cele inscrise pe eticheta, informatiile fiind confirmate de testele de laborator cerute de Ministerul Sanatatii.

Printre consecintele acestor dezvaluiri amintim demisia ministrului Patriciu Achimas Cadariu, dar si deschiderea unui dosar penal si controale inopinate la Hexi Pharma, dar si la numeroase unitati spitalicesti din tara.

Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
#Dan Condrea murit, #Dan Condrea accident, #Dan Condrea murit accident , #accident Dan Condrea