Hidroelectrica face baze sportive pentru angajatii stresati

Joi, 12 Februarie 2009, ora 13:28
2983 citiri
Hidroelectrica face baze sportive pentru angajatii stresati

Producatorul de energie electrica Hidroelectrica le construieste angajatilor sai baze sportive la toate sucursalele de hidrocentrale, intrucat isi desfasoara activitatea in conditii grele de munca.

"Deoarece salariatii Hidroelectrica isi desfasoara activitatea in conditii grele de munca, similare in cele mai multe cazuri cu mineritul, politica Hidroelectrica este sa construiasca baze sportive la toate sucursalele de hidrocentrale, in scop de refacere si recuperare a salariatilor", sustine reprezentantii Hidroelectrica, citati de NewsIn.

Hidroelectrica are in total 12 sucursale, la Buzau, Sebes, Oradea, Targu Jiu, Portile de Fier, Sibiu, Slatina, Ramnicu Valcea, Curtea de Arges, Hateg, Cluj, Bistrita.

Baza Sportiva de la Slatina contine, de exemplu, potrivit caietului de sarcini atasat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice: zona pentru plaja, un teren sportiv cu functiuni multiple pe suport sintetic si iluminat nocturn (minifotbal, baschet, handbal, tenis, volei) dotat cu instalatiile sportive aferente, un teren sportiv pentru minifotbal cu gazon si iluminat nocturn dotat cu instalatiile sportive aferente, un teren tenis de camp, dotat cu instalatiile sportive aferente, acces auto cu parcaje,cabina pentru poarta de acces si control in incinta.

De semenea va mai exista o cladire cu etaj, care sa includa o sala de fitness, sauna, vestiar, dus, grup sanitar, sala de club, piscina pentru adulti si copii, acoperita si cu iesire in perioada calduroasa a anului catre spatiul exterior amenajat pentru plaja, sala de sport cu functiuni sportive polivalente si tribuna amenajata pentru circa 100 persoane, sase camere tip hotel, o sala de intruniri pentru circa 20 persoane si un oficiu.

In anul 2008, a fost inaugurata o singura baza sportiva la Ramnicu Valcea care deserveste toata zona adiacenta, potrivit reprezentantilor companiei.

De asemenea, au fost demarate actiunile aferente urmatoarelor anunturi: "pentru bazele sportive de la sucursalele Bistrita si Slatina, anunturile publicate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, in anul 2008, si aferente exercitiului financiar pentru anul respectiv, privesc faza de proiectare. Acest lucru nu presupune si inceperea lucrarilor de executie efectiva.

In ceea ce priveste baza sportiva Petresti-Sebes, lucrarea a fost inceputa in anii anteriori si se va finaliza cel mai devreme in anul 2010 datorita regimului de austeritate impus pentru achizitiile din acest an", a mai anuntat compania.

Citeste si:
Președintele Hidroelectrica: „Furnizorii de energie fac speculații pe bursă și refuză să cumpere electricitate mai ieftină, pe termen lung”
Președintele Hidroelectrica: „Furnizorii de energie fac speculații pe bursă și refuză să cumpere electricitate mai ieftină, pe termen lung”
Furnizorii de energie ai clienţilor casnici refuză să încheie contracte pe termen lung cu producătorii, la preţuri mai mici, şi preferă să cumpere de pe platformele bursiere pe termen...
MRU prevestește prăbușirea PNL: „Carnavalul politic din ultimele trei luni se vede în scăderea dramatică în sondaje”
MRU prevestește prăbușirea PNL: „Carnavalul politic din ultimele trei luni se vede în scăderea dramatică în sondaje”
Fostul premier și fost șef al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, a vorbit public despre actuala criză politică din România precum și despre situația pandemică. Acesta e de părere că...
Sursa: Ziare.com