Patru sefi ai Hidroelectrica, inlocuiti din cauza unor "disfunctionalitati"

Luni, 25 August 2014, ora 15:05
3354 citiri
Patru sefi ai Hidroelectrica, inlocuiti din cauza unor "disfunctionalitati"
Foto: Hidroelectrica

Directorii de la patru sucursale ale companiei de stat Hidroelectrica au fost schimbati de administratorul judiciar, firma Euro Insol condusa de Remus Broza, motivul invocat fiind "disfunctionalitati in management".

"Domnul Mircea Dordea a fost revocat din functia de inginer sef al Uzinei Hidroelectrice Sibiu, aflata in componenta sucursalei Sebes, fiind inlocuit cu domnul Nicolae Mihu. De asemenea, domnul Nicolae Alexandru Varga a fost revocat din functia de inginer sef al Uzinei Hidroelectrice Oradea, din cadrul sucursalei Cluj, fiind inlocuit cu domnul Petru Ioan Veres", potrivit unui comunicat al Hidroelectrica, citat de Mediafax.

Hidroelectrica trece granita: Isi deschide reprezentante in Europa

"La Uzina Caransebes, din cadrul sucursalei Hateg, a fost numit un nou inginer sef, in persoana domnului Ianas Radoi, care l-a inlocuit pe domnul Nicolae Brebu. La sucursala Ramnicu Valcea, domnul Cornel Silviu Tatuc, inginer sef al Uzinei Hidroelectrice Slatina, a fost revocat din functie si inlocuit de domnul George Gabriel Stoica", se mai arata in comunicat.

Noii sefi au fost alesi datorita experientei pe care o au in exploatarea hidrocentralelor, sustine Euro Insol.

Hidroelectrica este controlata de stat prin Departamentul pentru Energie.

Compania este in insolventa din luna februarie, a doua oara in mai putin un an, prima procedura fiind deschisa in perioada iunie 2012 - iunie 2013.

#schimbare sefi Hidroelectrica, #sefi dati afara Hidroelectrica , #angajati
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
La patru sefi ai Hidroelectrica le-a sarit siguranta.