Se cauta CEO pentru Hidroelectrica - fara experienta in domeniu

Marti, 16 Octombrie 2012, ora 08:51
2507 citiri
Se cauta CEO pentru Hidroelectrica - fara experienta in domeniu

Una dintre cele mai mari companii de recrutare pentru pozitii de top, Egon Zehnder International, a publicat anuntul in care se precizeaza cerintele pentru noul CEO al Hidroelectrica.

Viitorul CEO al Hidroelectrica ar trebui sa aiba abilitatea de a genera schimbari de comportament si sensibilitate fata de nevoia unei bune comunicari publice, dar nu trebuie obligatoriu sa aiba experienta in domeniul utilitatilor sau al producerii de energie hidro, desi ideal ar fi sa fie asa, se arata in anuntul publicat pe 13 octombrie, potrivit Ziarul Financiar.

Firma are un contract cu statul de 200.000 de euro pentru a gasi un om potrivit pentru sefia unuia dintre cei mai mari producatori locali de energie cu afaceri de peste 700 mil. euro.

"Candidatii vor fi senior executives cu o intelegere temeinica asupra modului de lucru eficient intr-un mediu economic reglementat, ideal cu experienta in domeniul utilitatilor si al producerii de energiei hidro. Candidatii trebuie sa aiba (...) in caz particular o experienta dovedita in restructurari. Pentru a se pozitiona pe scena publica si in fata comunitatii de afaceri din Romania ei trebuie sa fie sensibili la nevoia unei bune relatii cu publicul si confortabili cu activitatea pe scena relatiilor industriale", se arata in anuntul de recrutare.

Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, un dispozitiv care promite un display excepțional și care este disponibil la precomandă până pe 28 aprilie prin...
#Hidroelectrica CEO angajare, #Hidroelectrica anunt angajare , #angajati