Ziare.com

Se cauta CEO pentru Hidroelectrica - fara experienta in domeniu

Marti, 16 Octombrie 2012, ora 08:51

   

Se cauta CEO pentru Hidroelectrica - fara experienta in domeniu
Una dintre cele mai mari companii de recrutare pentru pozitii de top, Egon Zehnder International, a publicat anuntul in care se precizeaza cerintele pentru noul CEO al Hidroelectrica.

Viitorul CEO al Hidroelectrica ar trebui sa aiba abilitatea de a genera schimbari de comportament si sensibilitate fata de nevoia unei bune comunicari publice, dar nu trebuie obligatoriu sa aiba experienta in domeniul utilitatilor sau al producerii de energie hidro, desi ideal ar fi sa fie asa, se arata in anuntul publicat pe 13 octombrie, potrivit Ziarul Financiar.

Firma are un contract cu statul de 200.000 de euro pentru a gasi un om potrivit pentru sefia unuia dintre cei mai mari producatori locali de energie cu afaceri de peste 700 mil. euro.

"Candidatii vor fi senior executives cu o intelegere temeinica asupra modului de lucru eficient intr-un mediu economic reglementat, ideal cu experienta in domeniul utilitatilor si al producerii de energiei hidro. Candidatii trebuie sa aiba (...) in caz particular o experienta dovedita in restructurari. Pentru a se pozitiona pe scena publica si in fata comunitatii de afaceri din Romania ei trebuie sa fie sensibili la nevoia unei bune relatii cu publicul si confortabili cu activitatea pe scena relatiilor industriale", se arata in anuntul de recrutare.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2351 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor