STENOGRAME. Cum se negocia spaga la Hidroelectrica: "Sunt dispusi, in loc de sapte sute cincizeci, sa dea noua sute de mii sau poate, cum negociem, chiar un milion"

Sursa: Gandul
Joi, 24 Octombrie 2013, ora 14:37
158 citiri
In refereratul prin care DNA solicita arestarea preventiva a lui Ioan Mihaila consilier al ministrului delegat pentru Energie si a lui Eugen Bradean, director in cadrul Hidroelectrica, au fost inserate stenograme care arata cum se negocia mita de 1,4 milioane euro pentu un contract de 260 milioane euro.

In discutii Eugen Bradean l-a pomenit si pe ministrul pentru Energie, Constantin Nita. In acest dosar Remus Vulpescu, directorul de cabinet al ministrului de Finante, Daniel Chitoiu, este ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.