STENOGRAME HIDROELECTRICA. Eugen Bradean: Da' am zis doi virgula opt, ca sa nu ne incurcam! Asta inseamna jumate, care ce... o concesionez eu, unu virgula patru milioane de euro!

Joi, 24 Octombrie 2013, ora 16:23
218 citiri
Detaliile spagii de 1,4 milioane de euro la Hidroelectrica au fost stabilite la un restaurant select. Prezentam cele mai interesante pasej ale discutiilor si modul in care s-a dus negocierea pentru o mita mai mare.

Reamintim ca Ioan Mihaila, consilierul ministrulu delegat pentru Energie, si un director din cadrul Hidroelectrica, Eugen Bradean, au fost retinuti de procurorii DNA fiind acuzati de coruptie. Potrivit DNA, Ioan Mihaila a promis unui alt membru al CS al Hidroelectrica o mita de 1, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.