Directori noi la Hidroelectrica - cine este cel mai tanar sef din istoria companiei

Luni, 05 Mai 2014, ora 19:42
6392 citiri
Directori noi la Hidroelectrica - cine este cel mai tanar sef din istoria companiei

Hidroelectrica are doi directori noi in cadrul Directiei Dezvoltare - Retehnologizare, ca urmare a unei decizii a administratorului judiciar Euro Insol.

Astfel, incepand cu data de 5 mai 2014, noul director al Departamentului de Retehnologizare este Aurel Cocioran, care a fost promovat de pe pozitia de manager al acestui deparatament, se precizeaza intr-un comunicat al Hidroelectrica remis Ziare.com.

In comunicatul citat se mentioneaza ca Aurel Cocioran este cel mai tanar director din istoria Hidroelectrica numit pe o functie strategica in companie si unul dintre putinii manageri ai Hidroelectrica care sunt mentinuti sau promovati in urma procesului de selectie desfasurat cu firma Pedersen&Partners in anul 2013.

"Administratorul judiciar a dat astfel sansa sa promoveze tuturor salariatilor Hidroelectrica care au demonstrat competente profesionale si capabilitati manageriale", se mai spune in comunicat.

Aurel Cocioran a absolvit Facultatea de Energetica la Universitatea Politehnica Bucuresti in anul 2003, cu dubla specizalizare in centrale hidroelectrice si inginerie economica.

In perioada 2003-2004 a absolvit un Master in Hidroenergetica, la aceeasi universitate, pentru ca in 2010 sa obtina un MBA la Universitatea din Viena in managementul proiectelor si proceselor.

Lucreaza la Hidroelectrica din anul 2003 si are experienta profesionala de peste 10 ani in domeniul investitiilor complexe in infrastructura energetica, din care 6 ani experienta in pozitii de top management.

Vorbeste fluent engleza si franceza.

Pozitia de manager al Departamentului Retehnologizare a fost ocupata de Daniela Iordanescu, care pana la data de 30 aprilie 2014 a ocupat pozitia de executiv business director la Litostroj Power, Slovenia (fosta SKODA).

Daniela Iordanescu a absolvit Universitatea Politehnica din Timisoara, Facultatea de Inginerie Mecanica, in anul 1992. Are specializari in Project Risk Management, Marketing - Vanzari si Managementul Calitatii.

Vorbeste fluent engleza, germana, franceza si slovena.

Remus Borza a fost achitat in dosarul Hidroelectrica

"Azi am promovat doi oameni tineri, dar cu o bogata experienta profesionala si cu remarcabile calitati manageriale, in doua domenii vitale pentru Hidroelectrica: dezvoltare si retehnologizare", a declarat Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Comisia Europeană nu este acord cu TikTok Lite, noua scorneală a gigantului tech. Temeri că minorii ar putea avea acces la conținut periculos
Comisia Europeană nu este acord cu TikTok Lite, noua scorneală a gigantului tech. Temeri că minorii ar putea avea acces la conținut periculos
Comisia Europeană a anunțat recent că va investiga programul TikTok Lite, suspectând că acesta poate avea un impact negativ asupra sănătății mintale a utilizatorilor. Programul, care...
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară care le va permite creatorilor să distribuie conținut video narat cu orice voce doresc, prin intermediul unei noi tehnologii...
#directori noi Hidroelectrica, #Aurel Cocioran Hidroelectrica, #Daniela Iordanescu Hidroelectrica , #insolventa