Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Hillary Clinton, intr-un rar interviu: Oamenii vor intelege cine se lupta pentru ei

Miercuri, 08 Iulie 2015, ora 10:11
3132 citiri
Hillary Clinton, intr-un rar interviu: Oamenii vor intelege cine se lupta pentru ei
Foto: Facebook/Hillary Clinton

Candidata democrata la Casa Alba Hillary Clinton a apreciat marti, intr-un rar interviu televizat, ca imaginea sa polarizata printre americani se poate pune pe seama atacurilor din partea dreptei, pe care le suporta de zeci de ani.

Hillary Clinton a acordat un interviu de aproape 20 de minute canalului de stiri CNN, primul la un post national de televiziune de la lansarea campaniei, pe 12 aprilie, potrivit AFP.

Campanie electorala la americani: Hillary Clinton da lectii de... selfie

Pana in prezent, fostul secretar de stat a evitat cu mare atentie jurnalistii care o urmaresc si intampina probleme in a se apropia de ea. Ea raspunde rar la intrebarile presei in cursul deplasarilor sale, dar in iunie a acordat interviuri presei locale din Iowa, New Hampshire, Nevada si Carolina de Sud - cele patru state strategice unde vor avea loc primele consultari ale alegerilor primare din 2016 si care vor indica mersul campaniei.

Hillary Clinton este favorita la primarele democratilor, dar doar 42% dintre americani declara intr-un sondaj CNN ca o considera demna de incredere si cinstita, o vulnerabilitate persistenta la fosta Prima Doamna, asociata de numerosi americani mai multor afaceri din anii 1990 sub presedintia sotului ei.

Hillary Clinton vorbeste despre oricine in campania electorala, numai de Bill nu

Pentru Hillary Clinton, acest deficit de incredere este rezultatul "atacurilor constante puse la cale de dreapta".

"Este o tema utilizata impotriva sotului meu de ani si ani", a spus ea. "Sunt sigura ca in cursul acestei campanii oamenii vor intelege cine se lupta pentru ei", a adaugat fostul secretar de stat.

"Oamenii ar trebui sa aiba incredere in mine si au", a continuat Hillary Clinton, subliniind ca a fost aleasa si realeasa in functia de senator.

Imaginea sa a avut de suferit dupa dezvaluirile ca a folosit exclusiv un cont personal de mail intre 2009 si 2013 in functia de secretar de stat, republicanii acuzand-o ca vrea sa scape regulilor de transparenta.

"Tot ce am facut era autorizat, nu erau nici legi, nici reglementari", s-a aparat Hillary Clinton. Intr-adevar, folosirea contului de mail privat este permisa, dar administratia recomanda oficial folosirea mesageriei guvernamentale.

Departamentul de Stat a publicat mailurile lui Hillary Clinton

Democrata a reamintit ca a predat Departamentului de Stat, pentru arhivare si publicare pe Internet, 55.000 de pagini de mesaje oficiale (restul a fost sters de serverele sale).

Hillary Clinton a anuntat ca isi va prezenta luni, intr-un discurs, planul economic, mai scrie AFP.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Hillary Clinton interviu rar, #Hillary Clinton campanie, #Hillary Clinton presedinte SUA , #Barack Obama