Romney: Scandalul sexual prin care Bill a jenat o tara intreaga nu poate fi folosit contra lui Hillary

Luni, 17 Februarie 2014, ora 15:27
1908 citiri
Romney: Scandalul sexual prin care Bill a jenat o tara intreaga nu poate fi folosit contra lui Hillary

Fostul candidat republican la presedintia SUA in 2012, Mitt Romney, le-a spus colegilor de partid ca Hillary Clinton nu poate fi atacata pe baza scandalului sexual in care a fost implicat Bill Clinton si care a "jenat natiunea".

"Nu cred ca Bill Clinton este la fel de relevant ca si Hillary Clinton, daca Hillary Clinton se decide sa candideze la presedintie. Si, in cazul ei, cred ca oamenii se vor uita la performanta sa ca secretar de Stat si si se vor intreba daca in acea perioada relatiile cu natiunile lumii au ridicat America si au ridicat interesele noastre, sau acestea sunt in declin?", a explicat Romney pentru NBC, potrivit UPI.

"Cred ca performanta sa va fi judecata, nu cea a sotului sau", a continuat republicanul Romney.

Partidul republican a inceput o campanie impotriva lui Hillary Clinton, pe baza relatiei cu sotul sau, fostul presedinte american. Cei doi sunt infatisati drept un cuplu ce doreste sa preia controlul Casei Albe.

"Acestea fiind spuse, timpurile cand el era presedinte au fost in general pozitive din punct de vedere economic pentru tara. Pe de alta parte, a jenat o natiune intreaga. Si-a incalcat responsabilitatile, cred, de adult si de lider in relatia sa. Si cred ca asta este foarte neplacut", a continuat Romney.

"Insa nu cred ca trebuie ca Hillary Clinton sa explice asta. Are propria sa evolutie, propria sa viziune cu privire la unde va duce tara. Si cred ca asta este ceva ce ar trebui dezbatut extensiv in campania din 2016", a mai spus Romney, care a aratat ca el nu va mai candida la viitoarele alegeri.

#Mitt Romney campanie Hillary Clinton, #Bill Clinton scandal sexual , #Bill Clinton
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Sa traiasca baba Hilla, candidata ideala,