SUA "nu isi pot permite inca patru ani" cu Trump, avertizeaza Hillary Clinton

Duminica, 26 Ianuarie 2020, ora 19:00
3918 citiri
SUA "nu isi pot permite inca patru ani" cu Trump, avertizeaza Hillary Clinton
Foto: Arhiva Facebook/ Hillary Clinton

Statele Unite "nu isi pot permite inca patru ani" cu Donald Trump, avertizeaza Hillary Clinton intr-un documentar autobiografic, prezentat la Festivalul Sundance, si da asigurari ca va face "tot ceea ce poate" pentru a asigura victoria democratilor in alegerile prezidentiale din 2020.

Cu putin inainte de prezentarea in avanpremiera mondiala a serialului - realizat de Nanette Burstein pentru platforma de streaming Hulu -, fostul secretar de Stat si o candidata infranta la presedintie in 2016 a acordat interviuri pe covorul rosu, inconjurata de un dispozitiv de securitate prea putin obisnuit la acest festival independent de cinema.

Intrebata despre viitoarele alegeri prezidentiale de la 3 noiembrie - cu cateva zile inainte de primele scrutine in alegerile primare democrate - Hillary Clinton a declarat, avand grija sa nu pronunte niciodata numele lui Donald Trump, ca ea crede ca "noi trebuie sa castigam pur si simplu".

"Eu nu cred ca putem sa ne permitem inca patru ani cu presedintele in exercitiu", a apreciat ea, relateaza AFP.

"Ar fi absolut periculos pentru democratia noastra, iar eu voi face tot ceea ce pot pentru a asigura, de aceasta data, o victorie a democratilor", a adaugat ea.

Purtand un mantou negru si zambind destinsa, Hillary Clinton a detaliat pentru AFP provocarile pe care le-ar putea intampina, in opinia sa, tabara sa politica in saptamanile si lunile care urmeaza.

"Va trebui sa ne descurcam mai bine ca tabara adversa, pentru ca ei sunt extrem de organizati, incredibil de bine finantati si beneficiaza de un ajutor strain", da ea asigurari, fara ocolisuri.

"Tabara noastra va trebui sa se opuna desfiintarii unor electori, sa gestioneze amenintarea reala a atacurilor informatice si utilizarea in scopuri ostile a unor documente furate, sa contracareze publicitate falsa si informatiii care circula pe retele de socializare ce vin din tara noastra si din exterior, sa ne protejeze aparatul electoral... Asadar, avem mult de lucru", subliniaza ea.

Hillary Clinton apreciaza ca victoria "este la indemana".

"Va trebui sa castigam, pentru ca eu cred ca oamenii au vazut promisiunile nerespectate si esecurile acestei administratii. Insa noi vom depasi toate obstacolele pe care (republicanii) ni le pun in cale", apreciaza ea.

Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei și a listei Drepte Unite pentru alegerile locale din Bucureşti că în această...
#hillary clinton donald trump , #Donald Trump