Hillary Clinton: Donald Trump ajuta Statul Islamic sa atraga noi adepti

Duminica, 20 Decembrie 2015, ora 18:42
3804 citiri
Hillary Clinton: Donald Trump ajuta Statul Islamic sa atraga noi adepti
Foto: Facebook/Hillary Clinton

Fostul secretar de stat american Hillary Clinton, care se afla in cursa pentru sefia Statelor Unite, a sustinut - in timpul unei dezbateri televizate - ca omul de afaceri Donald Trump, cel mai vocal contracandidat al sau, ajuta Statul Islamic sa atraga noi membrii.

Desi a facut acuzatii grave, ea nu a adus probe in acest sens.

Potrivit Al Jazeera, fostul secretar de stat a mentionat ca rivalul sau este cel mai bun recrutor pentru jihadisti.

"Statul Islamic le arata oamenilor sai videoclipuri cu Donald Trump in timp ce insulta musulmanii", a explicat Hillary Clinton.

Ea a facut o referire la o declaratie facuta de omul de afaceri in urma cu ceva vreme.

Donald Trump vrea sa interzica total accesul musulmanilor in Statele Unite

"Donald Trump lanseaza un apel la interzicerea totala si completa a accesului musulmanilor in Statele Unite pana cand alesii tarii noastre vor intelege ce se intampla", a scris in urma cu cateva saptamani echipa sa de campanie intr-un comunicat intitulat "Comunicatul lui Donald Trump pentru a impiedica imigratia musulmana".

"Va trebui sa stabilim de unde vine aceasta ura si de ce. Pana cand vom fi capabili sa stabilim si sa intelegem aceasta problema si amenintarea serioasa pe care o reprezinta, tara noastra nu poate fi victima atacurilor oribile din partea indivizilor care nu cred decat in jihad si nu au niciun respect pentru viata omeneasca", a declarat Donald Trump in acest comunicat.

Trump nu mai vrea picior de musulman in SUA: Cat de tare le pasa americanilor

Drept replica, Casa Alba a denuntat afirmatia lui Trump, considerand-o contrara valorilor SUA. Mai mult, Administratia Obama a spus ca acest lucru il descalifica din cursa predientiala.

Similar, liderii din Marea Britanie, Franta, Israel si Canada au criticat aspru ideile lui Trump, iar magnatul imobiliar a suferit o lovitura financiara la nivel mondial.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Hillari Clinton Trump Statul Islamic, #Trump Statul Islamic , #stiri Hillary Clinton