Hillary Clinton: Donald Trump ajuta Statul Islamic sa atraga noi adepti

Duminica, 20 Decembrie 2015, ora 18:42
3804 citiri
Hillary Clinton: Donald Trump ajuta Statul Islamic sa atraga noi adepti
Foto: Facebook/Hillary Clinton

Fostul secretar de stat american Hillary Clinton, care se afla in cursa pentru sefia Statelor Unite, a sustinut - in timpul unei dezbateri televizate - ca omul de afaceri Donald Trump, cel mai vocal contracandidat al sau, ajuta Statul Islamic sa atraga noi membrii.

Desi a facut acuzatii grave, ea nu a adus probe in acest sens.

Potrivit Al Jazeera, fostul secretar de stat a mentionat ca rivalul sau este cel mai bun recrutor pentru jihadisti.

"Statul Islamic le arata oamenilor sai videoclipuri cu Donald Trump in timp ce insulta musulmanii", a explicat Hillary Clinton.

Ea a facut o referire la o declaratie facuta de omul de afaceri in urma cu ceva vreme.

Donald Trump vrea sa interzica total accesul musulmanilor in Statele Unite

"Donald Trump lanseaza un apel la interzicerea totala si completa a accesului musulmanilor in Statele Unite pana cand alesii tarii noastre vor intelege ce se intampla", a scris in urma cu cateva saptamani echipa sa de campanie intr-un comunicat intitulat "Comunicatul lui Donald Trump pentru a impiedica imigratia musulmana".

"Va trebui sa stabilim de unde vine aceasta ura si de ce. Pana cand vom fi capabili sa stabilim si sa intelegem aceasta problema si amenintarea serioasa pe care o reprezinta, tara noastra nu poate fi victima atacurilor oribile din partea indivizilor care nu cred decat in jihad si nu au niciun respect pentru viata omeneasca", a declarat Donald Trump in acest comunicat.

Trump nu mai vrea picior de musulman in SUA: Cat de tare le pasa americanilor

Drept replica, Casa Alba a denuntat afirmatia lui Trump, considerand-o contrara valorilor SUA. Mai mult, Administratia Obama a spus ca acest lucru il descalifica din cursa predientiala.

Similar, liderii din Marea Britanie, Franta, Israel si Canada au criticat aspru ideile lui Trump, iar magnatul imobiliar a suferit o lovitura financiara la nivel mondial.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Hillari Clinton Trump Statul Islamic, #Trump Statul Islamic , #stiri Hillary Clinton