La 75 de ani se întoarce pe banca tehnică. Numire inedită în Premier League

Marti, 21 Martie 2023, ora 11:36
2628 citiri
La 75 de ani se întoarce pe banca tehnică. Numire inedită în Premier League
Roy Hodgson revine pe banca tehnica FOTO facebook

Roy Hodgson, fostul selecţioner al Angliei, a fost numit marţi în funcţia de antrenor al echipei de fotbal Crystal Palace până la finalul acestui sezon, a anunţat gruparea din Premier League, citată de Reuters.

În vârstă de 75 de ani, Hodgson a mai condus-o pe Crystal Palace între 2017 şi 2021. El revine acum pe Selhurst Park pentru a-l înlocui pe francezul Patrick Vieira, concediat vineri de clubul londonez.

Crystal Palace, clubul la care Roy Hodgson s-a format ca jucător, ocupă în prezent locul 12 în prima ligă engleză, la doar de puncte de zona retrogradării, după o serie de 12 meciuri fără victorie.

Hodgson, care a mai pregătit în cursul carierei sale selecţionatele Elveţiei, Emiratelor Arabe Unite şi Finlandei, a declarat pentru site-ul oficial al lui Crystal Palace: "Este un privilegiu să fiu chemat să revin la clubul care a însemnat mereu atât de mult pentru mine şi să mi se încredinţeze sarcina importantă de a întoarce situaţia echipei. Singurul nostru obiectiv acum este să începem să câştigăm meciuri şi să obţinem punctele necesare pentru a ne asigura menţinerea în Premier League".

Gruparea londoneză a decis să-l demită vineri pe fostul internaţional francez Patrick Vieira (46 ani), campion mondial şi european cu naţionala "cocoşului galic" ca jucător. Ca antrenor, Vieira a pregătit anterior echipele New York City FC şi OGC Nice, înainte de a o prelua pe Crystal Palace.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Schimbare istorică în regulamentul fotbalului englez
Schimbare istorică în regulamentul fotbalului englez
Federaţia Engleză de Fotbal a anunţat că din sezonul viitor se renunţă la reluarea meciurilor în caz de egalitate la finalul timpului regulamentar, începând din primul tur al Cupei...
Rezultat incredibil pe ”Anfield”. Ce-a pățit Liverpool în cursa pentru titlu
Rezultat incredibil pe ”Anfield”. Ce-a pățit Liverpool în cursa pentru titlu
Echipa engleză Crystal Palace s-a impus surprinzător duminică, în deplasare, scor 1-0, în faţa formaţiei FC Liverpool, în etapa a 33-a din Premier League. Londonezii au deschis scorul la...
#Hodgson, #Crystal Palace, #banca tehnica, #anglia, #numire , #stiri fotbal