Honor prezintă inovații în inteligența artificială la VivaTech 2024. Ce pregătește gigantul tech

Sambata, 25 Mai 2024, ora 20:41
1439 citiri
Honor prezintă inovații în inteligența artificială la VivaTech 2024. Ce pregătește gigantul tech
FOTO: GSMArena

Honor a debutat la VivaTech, unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie și business din Europa, unde a prezentat abordarea sa asupra inteligenței artificiale la nivel de dispozitive.

Compania a dezvăluit strategia sa prin intermediul unei arhitecturi AI pe patru niveluri și a anunțat viitoarele experiențe Gen-AI dezvoltate în colaborare cu Google Cloud, care vor fi integrate pe noile smartphone-uri.

George Zhao, CEO-ul Honor, a subliniat importanța inteligenței artificiale în siguranța și personalizarea experienței utilizatorilor: „La Honor, credem că, prin combinarea capacităților de personalizare, intuitivitate și protecție a vieții private oferite de inteligența artificială integrată în dispozitive, toată lumea poate beneficia în siguranță de întregul potențial al AI. Suntem, de asemenea, încântați să colaborăm cu Google Cloud, valorificând expertiza noastră comună pentru a debloca potențialul acestei abordări hibride și a oferi utilizatorilor noștri experiențe AI și mai fluide.”

Arhitectura AI pe patru niveluri

Honor a detaliat arhitectura sa AI pe patru niveluri, care va fi integrată în MagicOS. Aceasta include:

AI cross-device și cross-OS: Crearea unui ecosistem deschis care facilitează partajarea capacității de calcul și a serviciilor între dispozitive și sisteme de operare.

Sistem de operare adaptabil: Oferirea unei interacțiuni personalizate între utilizator și computer, bazată pe intenție și alocare personalizată a resurselor.

Aplicații AI inovatoare: Lansarea de aplicații AI generative care transformă experiențele utilizatorilor.

Interfață către Servicii Cloud AI: Oferirea accesului facil la servicii cloud extinse.

Ca parte a MagicOS 8.0, Magic Portal este prima interfață de utilizator bazată pe intenție, capabilă să înțeleagă comportamentul utilizatorului și să simplifice sarcinile complexe. În prezent, Magic Portal suportă 100 de aplicații în șapte scenarii, inclusiv călătorii, productivitate, mesagerie, căutări pe Internet, divertisment, cumpărături și rețele sociale. Honor intenționează să integreze experiențe Gen-AI, alimentate de Google Cloud, pe viitoarele smartphone-uri.

Honor a anunțat că seria Honor 200, realizată în colaborare cu Studio Harcourt din Franța, va oferi o experiență de portret îmbunătățită prin intermediul inteligenței artificiale. Aceasta va reinterpreta efectele de iluminare și umbre ale studioului, folosind AI pentru a analiza un set de date cu portrete. Seria Honor 200 va fi lansată la Paris pe 12 iunie, alături de MagicOS 8.0.

Dispozitive inteligente și viitorul interacțiunii multimodale

În cadrul evenimentului, Honor a organizat un panel cu participarea Dr. Justine Cassell, expertă în domeniu, discutând viitorul interacțiunii multimodale și modul în care aceasta crește confortul și protecția vieții private pentru utilizatorii de dispozitive inteligente. Honor a anunțat, de asemenea, planurile de a introduce MagicOS 8.0 pe dispozitivele HONOR Magic V2 și HONOR 90, extinzând funcțiile bazate pe inteligența artificială la un număr mai mare de utilizatori.

Liderul clasamentului brandurilor trece de o bornă astronomică. O tehnologie de ultimă generație propulsează o nouă marcă în top 10
Liderul clasamentului brandurilor trece de o bornă astronomică. O tehnologie de ultimă generație propulsează o nouă marcă în top 10
Compania de tehnologie Apple Inc are cel mai valoros brand din lume și primul care este evaluat la peste 1.000 de miliarde de dolari, potrivit unul clasament realizat de o firmă britanică de...
Elon Musk amenință că va interzice produsele Apple în companiile sale. ”Nimeni nu citește de fapt termenii și condițiile”
Elon Musk amenință că va interzice produsele Apple în companiile sale. ”Nimeni nu citește de fapt termenii și condițiile”
Un parteneriat între companiile Apple și OpenAI va permite utilizatorilor de iPhone și Mac accesul la ChatGPT. Apple vrea astfel să îmbunătățească asistentul vocal Siri și sistemele de...
#Honor, #inteligenta artificiala, #tehnologie , #inteligenta artificiala
  1. Bucureștiul după alegeri. Ce rămâne din trenul metropolitan: "Ne punem bețe în roate singuri. Mobilitatea nu ține cont de astfel de granițe" VIDEO
  2. Furtul cablurilor de încărcare, încă un obstacol în calea popularității mașinilor electrice
  3. Portavionul special de pe care se pot lansa drone de orice tip se construiește în România
  4. 5 mituri comune despre întreținerea mașinilor. De ce ar putea fi costisitor să le crezi
  5. Primul tren modernizat de CFR ar putea circula toamna aceasta. Sorin Grindeanu: „Se poate mai repede și în condiții decente!”
  6. Nuclearelectrica forțează un transfer de aproape 850 de milioane de lei către o companie la care este unic acționar. Cum justifică firma de stat împrumutul colosal
  7. Ardezia: o alegere elegantă și practică pentru interior și exterior
  8. Idei de utilizare a plăcilor de ardezie flexibilă în amenajări
  9. Ajutorul UE nu a pus pe picioare agricultura Ucrainei. Criza gravă a profitabilității cerealelor ucrainene în 2024
  10. Cele mai mari polițe încasate pentru pagubele de pe urma furtunilor de anul trecut. La ce sume pot ajunge asigurările facultative, potrivit UNSAR