Ziare.com

Alegeri parlamentare 2012: Honorius Prigoana nu se afla pe listele de candidati

Vineri, 19 Octombrie 2012, ora 19:56

   

Alegeri parlamentare 2012: Honorius Prigoana nu se afla pe listele de candidati
Ioan Ghise, Petre Roman, Victor Ciorbea si Vlad Nistor se afla pe listele de candidati la alegerile legislative ale PNL, iar Honorius Prigoana nu se regaseste printre aspirantii la un mandat de parlamentar ai partidului.

"Am discutat despre liste, avem validata componenta acestor liste, pe colegii. Dintre chestiunile de interes public, Ioan Ghise a ramas pe colegiul sau, in judetul Brasov, va candida pentru Senat pentru USL si PNL il considera unul dintre cei mai buni parlamentari ai sai, exprimand cu curaj, cu consecventa, chiar si in formele sale de protest, lucruri pe care le sustinem si noi toti liberalii ceilalti.

Aceasta candidatura a fost acceptata si de presedintele organizatiei Brasov Aristotel Cancescu, care initial avusese rezerve in legatura cu aceasta chestiune", a spus Antonescu dupa sedintele forurilor de conducere ale partidului.

Scandal in PNL - Antonescu decapiteaza filiala Sector 1. Marul discordiei: Tariceanu si Becali

De asemenea, el a adaugat ca aproape toti cei care sunt acum parlamentari si-au pastrat candidatura. Presedintele PNL a mai precizat ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu va candida acolo unde a ales, la Bucuresti, la sectorul 1, fiind refacuta negocierea cu PC, iar fostul premier Petre Roman va candida pentru un colegiu de deputati in municipiul Brasov, iar Victor Ciorbea pentru un colegiu de deputati in sectorul 2 al Capitalei.

Honorius Prigoana nu au reusit sa-i convinga pe liberali sa-i puna pe liste.

Dintre fostii membrii PDL, senatorul Ovidiu Marian va candida pentru PNL la Arad, Mihaela Popa la Iasi, Calin Potor la Alba, Octavian Bot in Bucuresti, Iosif Secasean la Caras Severin, iar Dumitru Pardau la Suceava.

Antonescu explica de ce l-a demis pe seful de la Sector 1: Ne considera grup infractional

In legatura cu propunerile facute de filiala sectorului 1 care a fost demisa vineri, din patru au ramas trei, Ludovic Orban, Calin Popescu Tariceanu, Diana Tusa, iar Cristian Dumitrescu a fost inlocuit cu Vlad Nistor. Totodata, fostul ziarist Sorin Rosca Stanescu va candida la Senat pentru un colegiu din Dambovita.

Sursa: rNews

Articol citit de 962 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor