Honorius Prigoana: Sunt mai mogul decat Vintu!

Sambata, 18 Decembrie 2010, ora 13:57
4572 citiri
Honorius Prigoana: Sunt mai mogul decat Vintu!
Foto: Arhiva

Honorius Prigoana, la numai 24 de ani, se mandreste cu 20 de firme si o avere de milioane de euro, iar asta il face sa spuna ca el este mult mai "mogul" decat Sorin Ovidiu Vintu, avand in vedere si audientele televiziunilor sale.

"Eu sunt mai mogul ca Vantu! (...) Hai sa comparam audientele dintre Etno si Realitatea. Si daca adaugi si Taraf-ul, si Romania ta, vezi diferenta", a declarat Honorius Prigoana pentru Evenimentul Zilei.

Honorius a discutat si despre momentul in care Ludovic Orban l-a numit "(...) beizadea, baiatul unui om care castiga bani din contracte cu statul!".

"Cand sunt beizadea? Atunci cand am candidat din partea PD-L sau cand Orban mi-a propus sa intru in PNL, cu cateva saptamani inainte de alegeri!? Eram la Parlament, cu niste prieteni, cand mi-a facut propunerea ca, cica, eram o tanara speranta... I-am zis ca vin la ei cand s-o inscrie Basescu la liberali!", a adaugat tanarul om de afaceri.

Honorius a vorbit si despre PD-L, despre care spune ca nu ai cum ti-l imaginezi fara cateva nume importante, precum Emil Boc, Vasile Blaga sau Adriean Videanu.

Honorius Prigoana si-a lansat televiziunea, disponibila pentru 600.000 de abonati

"Echipa castigatoare nu se schimba! Asta e parerea mea despre viitorul PD-L-ului. E greu sa-ti imaginezi partidul fara Blaga, Videanu sau Boc! Eu cred ca e momentul sa astept. Imi doresc sa fiu deputat ca sa pot sa-mi promovez proiectele mele legislative referitoare la IMM-uri. Acum, 99% din atentia publica e concentrata pe bugetari si nu stiu daca e in regula!", a mai spus Prigoana.

Omul de afaceri este convins ca va ajunge in Parlament, dar mentioneaza ca nu va renunta la afacerile sale, cat timp legea nu-i interzice acest lucru.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Honorius Prigoana, #Honorius Prigoana afaceri, #Honorius Prigoana televiziuni , #stiri Honorius Prigoana