Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Trafic restricționat în zona Arcul de Triumf. Are loc evenimentul caritabil Hope Run

Duminica, 28 Mai 2023, ora 07:10
2167 citiri
Trafic restricționat în zona Arcul de Triumf. Are loc evenimentul caritabil Hope Run
HOPE RUN este un eveniment de alergare caritabil, organizat de Corpul Național al Polițiștilor

Traficul rutier va fi restricţionat, duminică, în zona Arcului de Triumf, unde se va desfăşura evenimentul caritabil de alergare Hope Run, organizat de Corpul Naţional al Poliţiştilor.

Brigada Rutieră a Capitalei va restricţiona traficul rutier, între orele 7,00 şi 13,00, pe bulevardul Mareşal Constantin Prezan, între Piaţa Charles de Gaulle şi Arcul de Triumf, pe şoseaua Kiseleff, segmentul de drum cuprins între strada Arh. Ion Mincu şi Piaţa Victoriei şi şoseaua Kiseleff, între Piaţa Arcul de Triumf şi Piaţa Presei Libere.

În intervalul orar 9,00-12,00 se va restricţiona total circulaţia rutieră pe celelalte străzi de pe traseul competiţiei, precizate anterior.

Brigada Rutieră recomandă conducătorilor de autovehicule să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun, să evite deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentului şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea şi fluidizarea acestuia, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

HOPE RUN este un eveniment de alergare caritabil, organizat de Corpul Național al Polițiștilor. Evenimentul va reuni sportivi, pasionați de alergare și familii care să își petreacă un altfel de weekend, energic și activ împreună. În cadrul evenimentului vor fii activări creative și recreative pentru toți participanții, iar traseul va fi unul inedit cu puncte energice de încurajare.

Cursa 7KM: Startul de pe Șoseaua Kiseleff – zona Rond Kiseleff, dreapta pe Str. Arh. Ion Mincu, retur la intersecția cu Bd. Aviatorilor, dreapta spre Arcul de Triumf pe Șos. Kiseleff, dreapta pe Bd. C. Prezan până în Piața Charles de Gaulle, retur spre Arcul de Triumf, Șos. Kiseleff până la Piața Presei, retur în dreptul Berăriei H, înainte de rond pe Șos. Kiseleff, retur la Arcul de Triumf, continuare pe Șos. Kiseleff, dreapta pe Str. Arh. Ion Mincu, până la intersecția cu Str. Barbu Delavrancea, retur pe Șos. Kiseleff spre Rondul Kiseleff la sosire.

Cursa 1KM: Startul de pe Șoseaua Kiseleff – zona Rond Kiseleff, sens spre Arcul de Triumf până la intersecția cu Str. Tuberozelor, retur la sosire pe Șos. Kiseleff – în Rond Kiseleff.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

"Cum dracu' să te ia poliția că alergi în parc?" Dialoguri de colecție între polițiști și cetățeni opriți pe stradă pentru a fi legitimați
"Cum dracu' să te ia poliția că alergi în parc?" Dialoguri de colecție între polițiști și cetățeni opriți pe stradă pentru a fi legitimați
Rolul patrulelor de poliție este foarte important pentru siguranța publică. Polițiștii care patrulează în zonele urbane și rurale previn și combat criminalitatea, infracțiunile și...
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
#hope run, #eveniment caritabil, #Corpul National al Politistilor, #alergare, #trafic restrictionat Bucuresti , #trafic