Una dintre cele mai mari sportive din istoria SUA arestată pentru abuz asupra copiilor

Sambata, 02 Aprilie 2022, ora 14:25
6870 citiri
Una dintre cele mai mari sportive din istoria SUA arestată pentru abuz asupra copiilor
Hope Solo. Foto: Facebook / Hope Solo

Hope Solo, fostul portar al titratei reprezentative feminine a SUA, a fost reţinută pentru conducere în stare de ebrietate şi abuz asupra copiilor, informează marca.com.

În plus, Solo, 40 de ani, campioană mondială şi dublă campioană olimpică, s-a opus arestării, în incidentul care a avut loc, joi, într-o parcare a unui magazin Walmart din Winston-Salem, Carolina de Nord.

Fosta jucătoare a fost reţinută şi încarcerată la un centru de detenţie din Forsyth County.

Ulterior, ea a fost eliberată şi se află la domiciliu, alături de soţul ei, fostul jucător de fotbal american Jerramy Stevens şi de copiii cuplului, care, se pare, o însoţeau pe mama lor, în momentul arestării.

"La sfatul consilierului ei, Hope nu poate vorbi despre această situaţie, dar doreşte ca toată lumea să ştie că băieţii sunt viaţa ei, că a fost eliberată imediat şi acum este acasă cu familia ei, că povestea este mai puţin gravă decât sugerează acuzaţiile iniţiale şi că ea aşteaptă cu nerăbdare oportunitatea de a se apăra în faţa acestor acuzaţii", a spus avocatul Rich Nichols, într-un comunicat.

Potrivit documentelor instanţei, un martor a susţinut că Solo a părut leşinată la volanul maşinii ei mai mult de o oră, cu motorul pornit. Cei doi copii ai ei, gemeni de doi ani, se aflau în vehicul, pe bancheta din spate.

Hope Solo, care are 40 de ani, campioană olimpică în 2008 şi 2012 şi campioană mondială în 2015, a mai avut probleme cu legea. În 2014, a fost reţinută pentru că şi-a lovit sora vitregă şi un nepot de 17 ani în timpul unui scandal în familie. Cu acelaşi prilej, a agresat verbal un poliţist, pe care l-a înjurat şi căruia i-a spus că o să-i tragă un şut în fund.

La acea vreme, ea a explicat că a acţionat în legitimă apărare şi cazul a fost clasat.

De ce nu au oferit americanii Rusiei toate informațiile despre atacul terorist de la Moscova: ”Kremlinul știa încă din februarie”
De ce nu au oferit americanii Rusiei toate informațiile despre atacul terorist de la Moscova: ”Kremlinul știa încă din februarie”
Agențiile de informații americane au transmis Rusiei doar o parte din informațiile pe care le aveau despre amenințarea unui atac terorist la Moscova, scrie The New York Times. Motivul a fost...
De ce fac serviciile secrete schimburi de informații
De ce fac serviciile secrete schimburi de informații
Statele Unite au avertizat Rusia cu săptămâni în urmă cu privire la iminența unui atac precum cel care a avut loc pe 22 martie. Când vine vorba de terorism, serviciile secrete trec peste...
#Hope Solo Blatter hartuire, #fotbal feminin, #SUA, #arestata, #abuz , #jucatori
Comentarii
Poza Kogaion78
Kogaion78
rank 1
a agresat verbal un poliţist, pe care l-a înjurat şi căruia i-a spus