Impresarul lui Horațiu Moldovan dezvăluie minciunile transferului la Atletico Madrid

Marti, 30 Ianuarie 2024, ora 09:55
18727 citiri
Impresarul lui Horațiu Moldovan dezvăluie minciunile transferului la Atletico Madrid
Horațiu Moldovan FOTO facebook Atletico de Madrid

Horațiu Moldovan a plecat de la Rapid la Atletico Madrid, în ceea ce poate fi transferul carierei sale fotbalistice.

Mutarea s-a făcut prin achitarea clauzei de reziliere, în valoare de 800.000 de euro, însă a generat o luptă între impresari.

După ce Arcadie Zaporojanu s-a erijat în artizanul acestui transfer, agentul FIFA, Andrei Balmuș, stabilit în Anglia, a dezvăluit ce s-a întâmplat de fapt.

”Am încheiat cu Horațiu Moldovan un contract exclusiv de reprezentare la 30 noiembrie 2023. E valabil doi ani. Pentru transferul la Atletico Madrid am lucrat împreună cu un partener din Italia, dar care nu vrea să-i apară numele.

Varianta Atletico Madrid a apărut pe 16 ianuarie. Când m-a sunat seara partenerul meu din Italia să-mi spună nu mi-a venit să cred.

Trebuie să recunosc că marele merit este al lui Moldovan, transferul s-a făcut pentru valoarea lui, nu datorită impresarilor. Pot spune că am avut noroc.

Eu lucrez mult în zona Golfului și vă spun sincer că acolo mă așteptam să-l transfer pe Horațiu. În cel mai fericit caz la Copenhaga”, a precizat Andrei Balmoș, pentru fanatik.ro.

”Și eu și Horațiu suntem din Cluj și de aceea am încercat să-l ajut. Mulți impresari s-au luptat să-l semneze. Am rămas uluit de ceea ce a putut să facă Arcadie Zaporojanu, care a mințit cu mult tupeu că el este implicat în negocierile pentru transferul lui Horațiu. N-a avut absolut nico legătură.

Cei de la Atletico mă confundau cu el și mă rugau să opresc circul mediatic. Arcadie Zaporojanu a făcut declarații aberante. N-am vorbit cu el în viața mea. Am rămas șocat. Probabil că ieșit din circuit și a încercat să se agațe de trenul ăsta pentru a se mai auzi și de el.

După ce Horațiu a semnat cu Atletico, Arcadie a avut tupeul să mă sune cu număr de Spania și să-mi spună că el a vorbit cu directorul sportiv de la Atletico să-l aducă la Madrid pe un antrenor de portar român, vezi Doamne, să se acomodeze mai ușor Horațiu. Incredibil. Nu s-a pus niciodată problema de așa ceva.

Am mai văzut că s-a băgat în seamă și Lubliana Nedelcu, dar nu mai miră pe nimeni această doamnă”, a mai declarat Andrei Balmoș.

Agentul FIFA a continuat: ”În baza contractului de reprezentare pe care l-am încheiat cu Horațiu Moldovan, eu am dat mai multe mandate altor agenți pentru a intra în discuții cu anumite cluburi, cum ar fi Basel, AC Torino, Cetic Glaggow, FC Copenhaga. A mai fost și Betis Sevilla, dar pe altă filieră. Clubul Rapid a lucrat foarte profesionist. A trimis toate documentele la timp, astfel încât Horațiu Moldovan să urmeze toate procedurile și să fie pe banca de rezerve la meciul cu FC Sevilla din Cupa Spaniei” ”

Quarterly Report - Editia 4

Patru dintr-un foc! Străinii cu care Corvinul vrea să dea lovitura în cupele europene
Patru dintr-un foc! Străinii cu care Corvinul vrea să dea lovitura în cupele europene
Corvinul Hunedoara, câştigătoarea Cupei României, a anunţat, marţi. transferul a patru fotbalişti nigerieni: Goodnews Ibuchi Chukwu (mijlocaş ofensiv de bandă), Odejobi Toheeb Babatunde...
Vestea dezastruoasă primită de Dan Petrescu. Ce-a anunțat FIFA despre CFR Cluj
Vestea dezastruoasă primită de Dan Petrescu. Ce-a anunțat FIFA despre CFR Cluj
Dan Petrescu, noul antrenor al vicecampioanei CFR Cluj, a primit o veste dezastruoasă referitoare la pregătirea noului sezon. Astfel, din cauza unor motive legate de felul în care s-a produs...
#horatiu moldovan, #transfer, #minciuni, #impresari, #club, #comisioane , #stiri fotbal