Uioreanu, arestat: Cine va fi presedinte interimar al CJ Cluj

Duminica, 01 Iunie 2014, ora 13:12
3117 citiri
Uioreanu, arestat: Cine va fi presedinte interimar al CJ Cluj
Foto: enational.ro

Presedintele PDL Cluj, Daniel Buda, a declarat ca functia de presedinte interimar al Consiliului Judetean Cluj va reveni tot PNL, dupa arestarea lui Horea Uioreanu, in timp ce vicepresedinti vor fi de la PDL si UDMR.

In prezent, vicepresedinti ai CJ Cluj sunt Ioan Oleleu, de la PSD, si Vakar Istvan, de la UDMR, subliniaza Mediafax.

"In locul domnului Ioan Oleleu, care este acum vicepresedinte al CJ Cluj din partea PSD, va intra consilierul judetean Mihai Seplecan, de la PNL, care va urca in functia de presedinte interimar, iar PDL isi va numi un vicepresedinte in locul colegului de la PNL care va prelua atributiile de presedinte.

Urmeaza ca celalalt vicepresedinte al CJ Cluj, Vakar Istvan, de la UDMR, sa ramana in functie. Deci UDMR ramane cu un post de vicepresedinte, si va pleca vicepresedintele de la PSD, Ioan Oleleu. Noi, la PDL Cluj, vom avea, luni, o sedinta de Birou Permanent Judetean in care vom decide care consilier judetean va prelua functia de vicepresedinte al CJ", a declarat Buda, duminica.

Horea Uioreanu, arestat preventiv (Video)

Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, joi, in urma deciziei Curtii de Apel Cluj. Horea Uioreanu urmeaza sa fie suspendat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj, printr-un ordin al prefectului.

Horea Uioreanu a fost retinut, miercuri seara, pentru 24 de ore. Presedintele CJ Cluj este urmarit penal de DNA pentru luare de mita, fals in inscrisuri sub semnatura privata si complicitate la spalare de bani.

#presedinte interimar CJ Cluj, #Horea Uioreanu arestat preventiv, #Uioreanu presedinte CJ Cluj , #arestat