Fiul presedintelui CJ Cluj Horia Uioreanu, arestat preventiv pentru trafic de droguri

Vineri, 21 Decembrie 2012, ora 07:20
2028 citiri
Fiul presedintelui CJ Cluj Horia Uioreanu, arestat preventiv pentru trafic de droguri

Alexandru Uioreanu, fiul presedintelui Consiliului Judetean Cluj Horea Uioreanu, retinut pentru 24 de ore de procurorii DIICOT, fiind acuzat de trafic de droguri, a fost arestat preventiv, joi seara, pentru 19 zile, de judecatorii Tribunalului Cluj.

Alaturi de Alexandru Uioreanu, au mai fost arestate preventiv pentru 29 de zile doua persoane cercetate in acelasi dosar.

Cei trei au fost audiati timp de peste patru ore de catre judecatorii Tribunalului Cluj, iar dupa pronuntarea deciziei avocatii acestora au atacat decizia cu recurs, care va fi judecat de Curtea de Apel Cluj.

Cele trei persoane au fost duse in arestul IPJ Cluj.

Alexandru Uioreanu, ridicat de anchetatori miercuri seara. Conform unor surse judiciare, fiul lui Horea Uioreanu este suspectat ca ar fi vandut hasis in unitati de invatamant.

Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, a declarat ca nu stie nimic despre acest caz, pentru ca este fiul sau din prima casatorie, are 16 ani si locuieste impreuna cu mama lui.

Alexandru Uioreanu, care este elev in clasa a XI-a la Liceul de Coregrafie si Arta Dramatica, are situatia neincheiata la cinci materii din cauza absentelor, afirma conducerea liceului.

Directorul Liceului de Coregrafie si Arta Dramatica "Octavian Stoia" din Cluj-Napoca, Marius Loga, a declarat, joi, ca Alexandru Uioreanu a venit la aceasta unitate de invatamant anul trecut, in semestrul al doilea, si este elev in clasa a XI-a, la Arta dramatica.

"In ceea ce priveste situatia scolara, Alexandru Uioreanu nu a ridicat probleme deosebite, decat exact acelea care se repeta - absenteismul de la ore. Anul trecut scolar nu a avut atat de multe absente incat sa nu ii poata fi incheiata situatia scolara, drept pentru care a fost declarat promovat la sfarsitul anului scolar trecut.

Absentele, pe care le are si anul acesta, sunt in majoritate motivate medical. Din punctul nostru de vedere, am procedat conform regulamentului. Adeverintele medicale au fost avizate de medicul scolii si s-a trecut la motivarea absentelor. Cert este ca numarul mare de absente pe care l-a avut, raportat la numarul mic de ore pe saptamana, l-au pus in imposibilitatea de a avea situatia scolara incheiata la sfarsitul semestrului intai", a spus Loga.

Intrebat cum a primit vestea ca Alexandru Uioreanu a fost retinut pentru trafic de droguri, el a afirmat ca nu existau suspiciuni ca acesta sa fi comis o asemenea fapta.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#fiu Uioreanu trafic droguri, #fiu Uioreanu arestat droguri , #stiri Horea Dorin Uioreanu