Ziare.com

Antena 3, amendata cu 10.000 de lei dupa reclamatia lui Patapievici

Joi, 10 Septembrie 2009, ora 17:51

   

Antena 3, amendata cu 10.000 de lei dupa reclamatia lui Patapievici
Postul Antena 3 a fost amendat, joi, de Consiliul National al Audiovizualului (CNA) cu 10.000 de lei, in urma reclamatiei facute de presedintele Institutului Cultural Roman (ICR), Horia Roman Patapievici, care a vizat mai multe emisiuni denigratoare la adresa acestuia.

Emisiunile incriminate sunt "In gura presei" - editia din 2 septembrie, prezentata de Mircea Badea, "Sinteza zilei" din 3 septembrie si "News Magazine" din 7 septembrie, in care, potrivit CNA, presedintelui ICR i-au fost aduse acuzatii nefondate si i-au fost incalcate dreptul la imagine si cel la replica.

"Pe 2 septembrie, Mircea Badea a dedicat jumatate de emisiune injurierii mele, fiind declarat obsedat sexual si prost, sugestii derogatorii la adresa integritatii mele morale si intelectuale care au culminat cu o interpelare directa prin care realizatorul m-a asigurat ca sunt "prost-prost-prost".

Reclam ca realizatorul a folosit spatiul de emisie, care are o audienta mare, pentru a ma denigra si a ma pune intr-o lumina proasta nu pe baza unor fapte, ci a unor insinuari cu tenta sexuala", a scris Patapevici in reclamatia trimisa la CNA.

Pe 3 septembrie, la emisiunea "Sinteza zilei", au fost prezentate imagini si citate din Patapievici scoase din context, iar ulterior, la "News Magazine", s-au facut speculatii pe marginea faptului ca presedintele ICR, care are o masina Volvo, ar fi mijlocit aparitia unei reclame la cunoscutul producatorul de autovehicule in suplimentul Figaroscope al cotidianului francez Le Figaro.

Sursa: rNews

Articol citit de 1614 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
13 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Amenzi, amenzi...

Inteleg supararea maestrului Patapievici. Dar pe domnia Sa, cine-l "amendeaza" pentru injuriile, insultele aduce romanilor si tarii ?! Toata lumea reclama pe toata lumea, cred ca spiritele s-au incis de asa maniera, incit nu mai exista cale de impacare intre oameni.

 

popponaru

popponaru asta de patapievici, o drojdie de curlangiu,ce fata de kcckur are !

 

BADEA si GIDEA aaveau dreptate

patapievici este un Papagal un k.k.cios ...neam din neamul lui de evrei si comunisti au fost in slujba dusmanilor tariii....diplomatia roamana este de CACAO cu gunoaie din-astea...
CNA-ul ia-u amendat de frica Evreilor din conducerea mas=media
sper sa cistige la TRIBUNAL si mai sper ca cineva sa-l schimbe pe gunoiul asta de papagal papietacvici....

Integritate morala!:

Este oare indreptatit dl HRP, diretor al IC ROMAN (sic), fost membru CNSAS, sa vorbeasca de "integritate morala" ?

 

Nu este ?

De ce ?

miticul Badea(accentul pe al doilea I)

Badea e tipul clasic de mitic de Bucuresti, care se crede istet, dar e doar grobian si prost crescut. La cate marlanii scoate in fiecare emisiune ma mir ca nu plateste amenzi de trei ori pe zi. Da' in tara miticilor nu ma mira ca are audientza !

 

Romanul de rind este uitat...

"MIcul", Badea, in emisiunea sa, spune de fapt, ceea ce gindeste romanul. Asta este gindirea, asta simte romanul. El vorbeste in numele celor care nu se pot exprima, in numele romanului care sta, se uita la televizor, vede oamenii politici care se cearta ca la usa cortului, pe cind EL, romanul este uitat cu desavirsire. "onorabilii" isi aduc aminte de el, numai cind este vorba sa se prezinte la vot.

Boby 23 dute naibii si lingel pe patapievici la k.k

se vede de la o posta ca esti un mirlan ac si cei car le lace sa rida de cei saraci si sarmani
si nu uita nimeni care nu sint CRESTINI ORTODOXI cu sufletul nu cu gura ca UNII nu o sa faca nimmic bun pt TARA ASTA

Niticul Badea are o mare problema

Se crede mult mai destept decat este. Aerele lui de ingamfat imi fac greata. Imi e foarte greu sa-l urmaresc, o fac doar daca nu este nimic interesant pe alte canale.

Decret

E si el un patibular ca si ceilalti romani bastinasi pe care nu i=a trimis Komintern-ul pe aceste plaiuri. Si, in plus, vorbeste limba romana ( nu franceza ca intelecttualul fin si decorat -ghici cine?) buna numai pt imprecatii.

Emisiunea lui Badea este un pamflet...

...si ar trebui sa existe libertatea de expresie (dar am uitat ca aici nu e USA)

 

Nu domnule

Emisiunea lui este revista presei. Scurt pe doi ar trebui sa ne informeze despre subiectele abordate de presa.

Problema este ca in loc sa faca revista presei face pamflete.

Apropo, in USA pamfletele nu se bucura de popularitate. Aia mint mai discret, nu fac circul pe care il face Badea.

emisiunea...

... lui Badea este "IN GURA PRESEI" si nu revista presei asa cum crezi tu.
Este un fel de tabloid televizat care se adreseaza celor prost crescuti pe limba lor si este simpatizat de publicul laaaaarg.
Nu face decat sa aduca injurii la adresa tuturor ascunzandu-se sub autointitulatia de cetatean de rand.
Nu foloseste la absolut nimic.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor