Prietenul Simonei Halep e șocat de suspendare. "Speram să-i mai dea o jumătate de an"

Luni, 18 Septembrie 2023, ora 08:47
2974 citiri
Prietenul Simonei Halep e șocat de suspendare. "Speram să-i mai dea o jumătate de an"
Simona Halep si Horia Tecau FOTO facebook

Horia Tecău, constănțean și prieten de o viață cu Simona Halep, a vorbit și el despre suspendarea pe care a primit-o fostul lider mondial.

Căpitan al echipei de Billie Jean King a României, Tecău a mărturisit că se aștepta la alt verdict.

„Un moment foarte dificil pentru Simona. Suspendarea de 4 ani este dură. Cumva simțeam că urma să vină o suspendare, după cât se analiza toată situația. În sinea mea, speram să fie suspendarea cât mai mică.

Deja cu un an stat, speram ca suspendarea să mai fie de jumătate de an. Așa mi s-ar fi părut o victorie. 4 ani mi se pare enorm”, a spus Horia Tecău, conform Digisport.

”Îmi doresc ca Simona să se simtă bine în interior și împăcată de corectitudinea ei, de imaginea ei, de susținerea pe care o are în jur. Toată lumea e șocată de această situație. O știm de când eram copii, am văzut-o cât de determinată și serioasă a fost tot timpul. Credem în ea în continuare.

Simona se va apăra până la capăt să-și demonstreze nevinovăția și să-și încheiere cariera cu o imagine și cu un sentiment bun. Am încredere că va trece peste acest eveniment. Mai avem speranțe că prin acest apel la TAS (n.r. Tribunalul de Arbitraj Sportiv), această suspendare să se reducă cât mai mult”, a mai spus Horia Tecău.

Totodată, Horia Tecău așteaptă cu nerăbdare ca persoana vinovată pentru situația în care se află Simona Halep să își asume responsabilitatea public.

„Mi-ar plăcea ca, indiferent ce s-a întâmplat pe lângă ea, cineva să-și asume responsabilitatea pentru această situație.

Nu vreau să fac scenarii acum. Nu am nicio claritate totală asupra situației. Toți am luat suplimente, alți jucători iau în continuare. Cumva dacă acest caz s-a întâmplat, se poate întâmpla oricui”, a mai spus Horia Tecău, potrivit propsort.ro.

Eveniment Quarterly Report

"Dopajul nu lasă loc de îndoială!" Ce cred francezii despre Simona Halep
"Dopajul nu lasă loc de îndoială!" Ce cred francezii despre Simona Halep
Suspendareape patru ani a Simonei Halep generează în continuare reacții favorabile sau critice la adresa jucătoarei din România. O parte a presei din Franța pune la îndoială verdictul...
Ipoteză șoc în cazul de dopaj al Simonei Halep: "Toată lumea face. Iau tot felul de substanțe care cresc capacitatea de efort”
Ipoteză șoc în cazul de dopaj al Simonei Halep: "Toată lumea face. Iau tot felul de substanțe care cresc capacitatea de efort”
Simona Halep se află în nefericita situație de a fi fost suspendată patru ani pentru dopaj, fapt care a generat o serie întreagă de comentarii la adresa ei. În cazul ei de dopaj și-a dat...
#Horia Tecau, #Simona Halep, #parere, #suspendare, #dopaj, #opinie, #aparare , #stiri tenis