Horia Tecău și-a serbat ”majoratul” în Cupa Davis! Surpriza imensă de care a avut parte tenismenul român VIDEO

Joi, 16 Septembrie 2021, ora 22:08
2507 citiri
Horia Tecău și-a serbat ”majoratul” în Cupa Davis! Surpriza imensă de care a avut parte tenismenul român VIDEO

Jucătorul de tenis Horia Tecău a avut parte, joi, de o surpriză, la antrenamentul din Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca, unde va evolua în Cupa Davis cu Portugalia, conform news.ro.

Horia a fost surprins de coechipieri şi staful tehnic la antrenamentul de joi. A primit un tort şi felicitări pentru cei 18 ani de când luptă pentru România în Cupa Davis.

”Se întâmpla în septembrie 2003, la Quito, în meciul cu Ecuador, atunci când Horia Tecău şi Florin Mergea, la doar 18 ani ani, învingeau la capătul unui meci fabulos perechea formată din fraţii Giovanni şi Nicolas Lapentti, cu 7-6, 1-6, 6-3, 3-6, 13-11”, a transmis FR Tenis.

Vădit emoţionat de aceste amintiri, Horia Tecău a spus, în faţa întregii echipe: “Am avut parte de multe experienţe în aceşti 18 ani, într-o competiţie pe care o respect foarte mult. Am venit mereu la Cupa Davis, conştient că a juca pentru România este o mare onoare. Vă sfătuiesc şi pe voi să aveţi grijă de această echipă, să reprezentaţi România în Cupa Davis cu mândrie şi cu devotament”.

Horia Tecău face parte din echipa de Cupa Davis a României şi pentru meciul cu Portugalia, din Grupa Mondială I, programat în 18-19 septembrie, la Cluj-Napoca, alături de Marius Copil, Filip Jianu, Nicholas-David Ionel, Nicolae Frunză, Dan Alexandru Tomescu şi Alexandru Coman.

Meciurile vor începe în fiecare zi la ora 12, accesul fiind permis spectatorilor care îndeplinesc normele sanitare aflate în vigoare.

Biletele pot fi încă achiziţionate de pe portalul bilete.ro, iar preţurile sunt de 40 de lei în prima zi, respectiv de 50 de lei în cea de-a doua. Un abonament pentru ambele zile costă 70 de lei.

Citeste si:
Când va juca Emma Răducanu primul meci de tenis în România
Când va juca Emma Răducanu primul meci de tenis în România
Emma Răducanu este una dintre vedetele turneului de la Cluj. Britanica va debuta la Transylvania Open marți, nu mai devreme de ora 18.00, urmând să o întâlnească pe Polona Hercog. În...
Ce studii are viitoarea soție a lui Laurențiu Reghecampf
Ce studii are viitoarea soție a lui Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf a decis să divorțeze de Ana Maria Prodan și intenționează să își refacă viața alături de Corina Caciuc, cea care îi va dărui un copil. Aflată în umbra Anei...
Sursa: Ziare.com