Presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu: "Suntem in permanenta preocupati de protectia impotriva inundatiilor"

Sursa: Obiectiv
Miercuri, 18 Iunie 2014, ora 00:16
631 citiri
Conducerea Consiliului Judetean Tulcea face eforturi pentru a obtine, in perioada de programare 2014-2020, fonduri suficiente pentru obiectivele de investitii gandite la momentul de fata pentru protectia localitatilor din judetul Tulcea.

Consiliul Judetean Tulcea va avea sansa de a beneficia de fonduri substantiale prin ITI (Investitii Teritoriale Integrate).

"Acest intrument financiar va permite judetului nostru sa acceseze fonduri de sute de milioane de euro pentru domenii vaste, precum ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.