Horoscop zilnic. Luni, 20 martie. Zodia care primește informații greu de crezut

Luni, 20 Martie 2023, ora 07:00
8675 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 20 martie. Zodia care primește informații greu de crezut
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Relatia cu parintii este ceva mai tensionata si nu reusesti sa ajungi cu ei la un numitor comun. Ai de alergat mult pentru a-ti rezolva probleme gospodaresti. Vei fi bucuros insa, caci vei face chiar mai multe decat ti-ai propus. Din punct de vedere intelectual, randamentul tau este maxim. Ai putea lua decizii sau ai putea pregati un examen.

Taur: Mintea iti este imprastiata, si chiar daca ideile tale sunt excelente, n-ar fi de dorit sa te ocupi de lucruri ce necesita o prea mare concentrare. La serviciu te poti ocupa cu precadere de activitatile de rutina. In schimb, intuitia iti poate fi de un real folos in deciziile pe care doresti sa le iei. Dialogul cu cei din jur iti poate da ocazia sa aflii lucruri interesante.

Gemeni: De cheltuieli nu vei scapa; n-ar fi exclus sa ai ocazia sa faci o investitie de mai mari dimensiuni. Ar fi de dorit ca inainte de a scoate banii din buzunar sa ceri sfatul unui prieten. La slujba ai de facut o multime de maruntisuri, care iti iau mult timp, dar se pare ca rezultatele vor fi cel putin multumitoare. Incerca sa te relaxezi, practicand o activitate de divertisment.

Rac: Energia ta fizica este la limita superioara, asa ca ai putea face un sport sau ai putea face o mica excursie impreuna cu persoana iubita. Ar fi un bun prilej si pentru a pune la punct unele lucruri care va nemultumesc. In ceea ce priveste serviciul, ar fi de dorit sa nu te implici in mai multe activitati decat cele trecute pe ordinea de zi, deoarece risti sa te epuizezi din punct de vedere nervos.

Leu: La serviciu lucrurile evolueaza foarte bine, ceea ce iti da un sentiment de siguranta. Ai putea chiar sa fii promovat sau sa fii recompensat cu o prima. N-ar fi exclus sa te implici intr-o activitate de colaborare, care iti va aduce sansa unor castiguri oarecum neasteptate. Cineva iti va vinde un pont pe care ar fi bine sa-l analizezi de unul singur. Si mai ales, nu te grabi sa il folosesti.

Fecioara: Activitatile sociale vor fi prioritare pentru tine in aceasta zi; te-ai putea intalni cu prietenii sau ai putea iesi la un club. Discutiile cu cei din jur te relaxeaza; atentie totusi sa nu fii prea pisalog, deoarece ai putea deranja pe cineva. Popularitatea de care te bucuri te va ajuta sa depasesti cu bine aceasta situatie. Cineva din familie iti va da un sfat, de care n-ar fi rau sa tii cont.

Balanta: La serviciu esti cam iritat si risti sa vorbesti fara o masura chibzuinta. Daca seful iti comunica ceva ce nu iti prea convine, evita sa faci vre-un comentariu; esti putin nervos si ar rezulta o controversa obositoare, pentru ambele parti. O discutie cu cineva din familie te va face sa te gandesti la alte probleme, mai serioase. Un proiect mai vechi ar putea obtine acordul familiei.

Scorpion: Ti se va propune o calatorie in interes de serviciu. Ar fi bine sa o accepti, caci in felul acesta ai avea o realizare ce iti va satisface ambitia. Discutiile cu cei din jur vor pune in evidenta calitatile tale, ceea ce te va face deosebit de apreciat. In general activitatile intelectuale te vor favoriza in aceasta zi si nu numai. Un raspuns intarzie; cel mai bine ar fi sa ai rabdare!

Sagetator: Esti cam obosit si nu reusesti sa te concentrezi decat cu foarte mare greutate. N-ar fi exclus sa pierzi sau sa ratacesti niste acte. In familie vor fi discutii legate de modul de utilizare a fondurilor comune. Unul dintre parinti ar putea avea o nemultumire. Vizionarea unui film sau orice activitate relaxanta te-ar putea ajuta sa inchei ziua intr-o atmosfera de bua dispozitie.

Capricorn: Din discutiile cu prietenii afli tot felul de informatii interesante, carora nu stii daca sa le dai crezare. Ar fi mai bine sa le verifici, inainte de a le folosi. Interesul pentru chestiunile legate de familie este mare, dar nu vei reusi sa faci mai nimic din ceea ce ti-ai propus. Nu te incapatana sa rezolvi singur toate problemele - un mic ajutor nu poate dauna mandriei tale.

Varsator: La slujba lucrurile iti ies foarte greu, ceea ce te oboseste si te irita. Exista cineva care incearca sa-ti puna piedici, dar nu va reusi mare lucru. Esti profund nemultumit si de faptul ca in anturajul tau apropiat sunt unele tensiuni si ar fi bine sa fii ceva mai rezervat. Incearca sa iti spui of-ul unui prieten, deoarece, dupa discutia cu acesta vei fi ceva mai relaxat.

Pesti: Vei avea de rezolvat o multime de activitati marunte. O realizare profesionala va avea ca urmare o imbunatatire a situatiei tale materiale. Nu trebuie sa iti faci planuri pentru banii pe care i-ai obtinut in plus, pana nu vorbesti si cu ceilalti membrii ai familiei. In mod cert, copiii vor iesi cei mai castigati. Este posibil sa iei o hotarare in ceea ce priveste unele chestiuni domestice.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic