Horoscop zilnic. Vineri, 21 ianuarie. Zodia care va avea o perioadă grea la serviciu

Vineri, 21 Ianuarie 2022, ora 07:00
9275 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 21 ianuarie. Zodia care va avea o perioadă grea la serviciu

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Capacitatea ta de concentrare nu este dintre cele mai bune, asa ca fii cat se poate de atent la tot ce faci. De asemenea, sistemul nervos nu va fi punctul tau forte. Asa deci, evita sa te implici in activitati care sa te suprasolicite.

Taur: Esti cam nemultumit de situatia financiara dar situatia se va rezolva mai repede decat crezi, asa ca nu este cazul sa intri in panica. Ai rabdare si lucrurile se vor rezolva de la sine nu peste mult timp.

Gemeni: Din punct de vedere sentimental lucrurile evolueaza bine; popularitatea ta in randul persoanelor de sex opus este la limita superioara, dar nu este cazul sa faci schimbari de anvergura in acest domeniu.

Rac: Doresti sa-ti petreci cat mai mult din timpul tau liber in compania persoanei iubite. Farmecul personal iti va da ocazia sa te faci remarcat oriunde te vei duce. Daca esti implicat intr-o relatie stabila ti-ai putea dori o schimbare de mai mare anvergura.

Leu: Vei avea unele controverse, dar ele se vor dovedi constructive. Suspiciunile tale sunt neintemeiate. Popularitatea ta in randul persoanelor de sex opus este la limita superioara, asa ca nu vor lipsi ocaziile de a face o cucerire.

Fecioara: Traversezi o perioada buna in ceea ce priveste relatia cu partenerul de viata. Este posibil ca acesta sa aiba unele realizari de care va veti bucura impreuna. Proiectele pe care vi le-ati facut impreuna de mai mult timp ar putea fi puse in practica.

Balanta: Se pare ca vei demara o activitate noua care va necesita un efort mai mare decat era de asteptat. Veti primi propuneri de colaborare deosebit de interesante, dar, cel putin deocamdata nu vei avea timp si pentru ele.

Scorpion: Acum este momentul sa iti sustii punctele de vedere in fata partenerului. In ceea ce priveste sanatatea, pot sa apara probleme pe fond nervos. O activitate recreativa te-ar putea ajuta sa iti refaci echilibrul interior.

Sagetator: Relatia cu partenerul de viata va fi cam tensionata in aceasta perioada, asa ca ar fi de dorit sa nu te implici in discutii in contradictoriu. In ultimele zile ale intervalului va trebui sa fii prudent daca doresti sa pleci la drum.

Capricorn: La serviciu vei avea parte de o perioada agitata, in care va trebui sa revii asupra unor lucrari pe care le-ai considerat rezolvate. Nici relatia cu colegii nu va fi la nivelul asteptarilor, asa ca nu este cazul sa te bazezi prea mult pe sprijinul lor.

Varsator: Contractul cu strainatatea te va favoriza. Ai putea primi o suma de bani sau o propunere de colaborare avantajoasa de pe alte meleaguri O lucrare inceputa de mai mult timp la serviciu va fi finalizata, dar nu este cazul sa te astepti la aprecieri din partea conducerii.

Pesti: Vei avea parte de multa alergatura pentru a rezolva chestiuni gospodaresti. Energia ta mentala este la limita superioara, iar rezultatele activitatilor intelectuale in care esti implicat te vor satisface.

Citeste si:
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 14 mai. Zodia care va cheltui bani din pricina sănătății
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 14 mai. Zodia care va cheltui bani din pricina sănătății
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Pentru tine...
Horoscop zilnic. Vineri, 13 mai. Zodia ce are nemulțumiri ușor exagerate
Horoscop zilnic. Vineri, 13 mai. Zodia ce are nemulțumiri ușor exagerate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Chiar daca...