Horoscop zilnic. Vineri, 23 decembrie. Zodia care va lua o hotărâre importantă

Vineri, 23 Decembrie 2022, ora 07:00
15002 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 23 decembrie. Zodia care va lua o hotărâre importantă
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Ti se pare ca parintii cer cam multe de la tine, dar nici nu este cazul sa iti exprimi nemultumirile. O calatorie pe care o vei face astazi iti va permite sa imbini placutul cu utilul. O cunostinta iti va da niste informatii ce se vor dovedi deosebit de interesante. Nu te grabii sa le folosesti, mai ales ca ai si asa destul de multe activitati pe ordinea de zi.

Taur: Esti putin ingrijorat din cauza situatiei tale financiare. Vei face fata situatiei, caci norocul te va sustine in aceasta zi. Sanatatea iti creeaza unele probleme, caci este posibil sa te confrunti cu dureri de cap sau stari febrile; o vizita la medic te poate lamuri ca nu este nimic grav, deci nu ai de ce sa fii ingrijorat. La serviciu nu este cazul sa mizezi pe sprijinul colaboratorilor.

Gemeni: Partenerul de suflet iti va accepta toate propunerile, asa ca nu este cazul sa ai nici un fel de emotii. Relatia cu acesta se va ameliora, asa ca si tu vei fi ceva mai relaxat. Este posibil sa fii obligat sa ramai ceva mai mult timp peste program la serviciu, dar cum rezultatele te vor satisface, efortul nu te va obosi. Activitatile intelectuale iti vor aduce rezultate multumitoare.

Rac: Esti usor nemultumit, fara a avea un motiv anume. Impulsivitatea te poate face sa spui lucruri pe care le vei regreta nu peste mult timp. Cel mai bine ar fi sa discuti cu persoana iubita tot ce simtiti si aceasta te va ajuta sa depasesti momentul. Proiectele pe care ti le-ai facut pentru timpul liber vor suferi unele schimbari, car insa nu te vor incurca intr-o prea mare masura.

Leu: Vei avea de rezolvat o multime de activitati marunte. O realizare profesionala va avea ca urmare o imbunatatire a situatiei tale materiale. Nu trebuie sa iti faci planuri pentru banii pe care i-ai obtinut in plus, pana nu vorbesti si cu ceilalti membrii ai familiei. In mod cert, copiii vor iesi cei mai castigati. Este posibil sa iei o hotarare in ceea ce priveste unele chestiuni domestice.

Fecioara: La serviciu lucrurile evolueaza foarte bine, ceea ce iti da un sentiment de siguranta. Ai putea chiar sa fii promovat sau sa fii recompensat cu o prima. N-ar fi exclus sa te implici intr-o activitate de colaborare, care iti va aduce sansa unor castiguri oarecum neasteptate. Cineva iti va vinde un pont pe care ar fi bine sa-l analizezi de unul singur. Si mai ales, nu te grabi sa il folosesti.

Balanta: Este foarte posibil sa apara unele probleme legate de acte. In cazul in care ai de semnat documente oficiale, cel mai intelept lucru ar fi sa amani aceasta chestiune pentru o alta zi. Vei avea o nemultumire legata de cineva din anturajul apropiat, dar ar fi de dorit sa lasi lucrurile sa se rezolve de la sine. In plan profesional situatia este destul de tensionata, asa ca incearca sa dai dovada de constiinciozitate.

Scorpion: In aceasta perioada nu este cazul sa ceri sprijinul celor din jur. Fiecare are problemele lui, iar tu dispui si de forta necesara sa duci totul la bun sfarsit. Orice vei intreprinde va necesita un efort mare si timp indelungat. Daca ai de gand sa faci o cheltuiala de dimensiuni mai mari, ar fi bine sa te sfatuiesti cu cineva apropiat. Spre seara, un telefon de la un prieten te va determina sa iti schimbi planurile.

Sagetator: Daca vei reusi sa iti manifesti cu prudenta si sa iti cenzurezi pornirile impulsive, ai putea realiza ceva mai deosebit. Dorinta de manifestare este foarte mare si graba in care vrei sa finalizezi totul te-ar putea determina sa faci gafe. De la drum vei primesti o veste care te va cam nelinisteste, dar inainte de a reactiona, asteapta sa ti se confirme ipotezele.

Capricorn: Conjunctura generala te favorizeaza in mod special, asa ca te poti implica in tot felul de activitati. Din punct de vedere mental, randamentul tau este la limita superioara. Un examen sau un test ar putea fi depasit cu brio. Chiar si deciziile pe care le vei lua in problemele mai delicate, se vor dovedi inspirate. Cei din jur nu mai prididesc sa iti ceara sfaturi.

Varsator: Ti se va propune o calatorie in interes de serviciu. Ar fi bine sa o accepti, caci in felul acesta ai avea o realizare ce iti va satisface ambitia. Discutiile cu cei din jur vor pune in evidenta calitatile tale, ceea ce te va face deosebit de apreciat. In general activitatile intelectuale te vor favoriza in aceasta zi si nu numai. Un raspuns intarzie; cel mai bine ar fi sa ai rabdare!

Pesti: La serviciu esti cam iritat si risti sa vorbesti fara o matura chibzuinta. Daca seful iti comunica ceva ce nu iti prea convine, evita sa faci vre-un comentariu; esti putin nervos si ar rezulta o controversa obositoare, pentru ambele parti. O discutie cu cineva din familie te va face sa te gandesti la alte probleme, mai serioase. Un proiect mai vechi ar putea obtine acordul familiei.

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic