Horoscop zilnic. Vineri, 23 septembrie. Zodia care are de dat bani

Vineri, 23 Septembrie 2022, ora 07:00
15555 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 23 septembrie. Zodia care are de dat bani
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Vei face o investitie de natura domestica, ceea ce iti va entuziasma intreaga familie. In a doua parte a zilei o durere de cap sau de dinti iti va inrautati si starea psihica. O veste buna de la parinti sau in legatura cu parintii, te va face sa uiti de toate relele. Vei primi niste informatii interesante, pe care insa nu este cazul sa le folosesti inainte de a le verifica amanuntit.

Taur: Persoana iubita iti va face o propunere interesanta de petrecere a timpului liber. Chiar daca nu te tenteaza ar fi bine sa o accepti, caci ar putea reprezenta o buna ocazie de a cunoaste o persoana ce iti va fi de un real sprijin in viitorul apropiat. Asa deci, nu mai sta pe ganduri si nu lasa oportunitatile nefolosite. Ceva mai multa atentie va trebui sa acorzi alimentatiei.

Gemeni: Fara a ti se fi intamplat nimic rau, esti cam pesimist. Finalizarile pe care le astepti intarzie sa apara, iar ritmul in care trebuie sa muncesti acum iti da toate planurile peste cap. Incearca o iesire in societate dupa orele de program; iti va face bine sa vezi ca altii au probleme mai mari. Din punct de vedere sentimental vei avea o mica surpriza, placuta.

Rac: Capacitatea ta de a lua decizii este maxima. Si totusi, nu ar fi indicat sa o folosesti in domeniul tranzactiilor financiare. Ai putea insa sa te ocupi de relatiile cu prietenii, cu conditia sa nu fii prea insistent sau poate prea indiscret. Vei avea de semnat acte sau orice alt fel de documente oficiale; mare atentie sa nu faci vreo greseala.

Leu: Te asteapta o zi destul de buna, caci orice vei incerca, vei reusi sa rezolvi. Ar fi bine sa nu insisti sa iti impuni punctele de vedere, caci nu vei reusi altceva decat sa iti deteriorezi relatiile cu cei din jur. O plimbare cu persoana iubita, te-ar ajuta sa uiti aceste mici neplaceri. Unul din proiectele tale mai vechi ar putea capata contururi reale.

Fecioara: Cineva asteapta vesti de la tine si este nemultumit de intarziere. O ruda indepartata iti va da niste informatii care iti convin; nu este insa oportun sa le folosesti acum. Succesul pe care ti-l doresti este conditionat de rabdare si perseverenta. Dialogul cu cei apropiati nu va avea rezultatele asteptate, asa ca ar fi bine sa lasi lucrurile asa cum sunt, cel putin deocamdata.

Balanta: Ar fi bine sa faci o schimbare de program, caci astazi nu ai nici o sansa sa finalizezi ceea ce ti-ai propus. Lucrurile iti ies destul de greu, mai ales la serviciu, asa ca, cel mai bine ar fi sa te ocupi de chestiunile de rutina.

Scorpion: Ai de dat niste bani si ar fi bine sa nu mai amani. Nu este momentul sa te lansezi in noi activitati; ar fi bine daca te-ai ocupa mai mult de cele pe care le-ai abandonat in trecut. Un prieten iti va aduce la cunostinta o realizare recenta.

Sagetator: Esti cam prost dispus si asta te impiedica sa faci tot ce ti-ai dori. Nu trebuie sa te impacientezi, in definitiv, o zi de odihna este binevenita, chiar si pentru un om cu posibilitatile tale. Sugestia unui parinte de a pleca la drum nu este dintre cele mai bune.

Capricorn: O persoana incearca sa iti faca greutati, tesand tot felul de intrigi in jurul tau. Inspiratia de care dai dovada te va ajuta sa-l contracarezi. Daca simti nevoia sa stai de vorba cu cineva, apeleaza cu incredere la vechii prieteni. Cineva din anturajul apropiat iti va face o propunere interesanta, dar nu este cazul sa te grabesti cu raspunsul.

Varsator: Nu te poti plange de lipsa de energie, dar ai tendinta sa te implici in prea multe activitati si nu mai reusesti sa le si finalizezi. Unele din problemele cu care te confrunti. Cateva ore de odihna, te vor ajuta sa te pui pe picioare. In societate nu reusesti sa te manifesti si acest lucru te nemultumeste.

Pesti: Esti neatent si ajungi intr-o situatie delicata. Lasa mandria la o parte si apeleaza la acea persoana care te poate ajuta. Gandeste-te bine la ce ai de pierdut! Parintele de sex opus va avea o realizare materiala, de care va profita intreaga familie.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic