Horoscop zilnic. Duminică, 5 februarie. Zodia care are nemulțumiri exagerate

Duminica, 05 Februarie 2023, ora 07:00
16827 citiri
Horoscop zilnic. Duminică, 5 februarie. Zodia care are nemulțumiri exagerate
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Cineva de la serviciu iti va face o propunere de petrecere a timpului liber. N-ar fi exclus, insa, nici ca o lucrare de la serviciu sa te oblige sa ramai peste program. Dar cum atmosfera va fi placuta, acest lucru nu te va deranja.

Taur: Vei munci mult tot timpul. Nu vei avea nici macar un minut de odihna, dar, eforturile vor fi rasplatite. Sefii nu se vor arata prea indulgenti in ceea ce te priveste, dar, sprijinul colegilor iti va fi de un real folos. Ar fi bine daca ai asculta sfaturile celor apropiati.

Gemeni: Vei avea multe de facut mai ales pe acasa. Este posibil sa se produca o stricaciune in apartament. Discutiile in contradictoriu cu rudele nu vor face decat sa-ti accentueze starea de iritare ce te caracterizeaza de o buna bucata de vreme.

Rac: Vei avea o multime de controverse pe teme de interes comun. N-ar fi exclus ca partenerul de suflet sa se confrunte cu o problema de serviciu care o indispune. Sensibilitatea de care dai dovada in aceasta perioada aduce un plus de seninatate in sufletul amandoura.

Leu: Nemultumirile pe care le ai pot genera discutii obositoare si in plus sunt exagerate. Ar fi mai simplu pentru toata lumea daca ai fi mai intelegator, mai tolerant. Posibile cheltuieli in compania partenerului de suflet.

Fecioara: Ti se pare ca nu iti sunt recunoscute meritele, ceea ce te nelinisteste profund. Dialogul cu superiorii ierarhici mai mult te va irita decat sa iti rezolve problemele. Ai putea avea un mic succes, ceea ce te va face sa vezi lucrurile altfel.

Balanta: Fii alaturi de partener pentru a-l sprijini in problemele cu care se confrunta. Nu duci lipsa de energie, dar nu reusesti sa o folosesti intr-un scop concret. Excesele alimentare nu iti vor face decat rau. Verifica cu constiinciozitate actele si in general documentele oficiale.

Scorpion: Vei avea o perioada ceva mai lejera, in care vor predomina activitatile de rutina. Este foarte posibil sa ti se faca o oferta aparent avantajoasa, dar nu este cazul sa te grabesti cu raspunsul. Incerca sa iti faci un program in care sa alternezi eforturile cu odihna.

Sagetator: Relatia cu fiinta iubita evolueaza cum nu se poate mai bine. Din punct de vedere mental functionezi la limita superioara. Nici stare fizica nu te va dezamagi cel putin in aceasta saptamana. Suprasolicitarea poate genera probleme de sanatate, pe fond nervos.

Capricorn: Nu esti in forma ta cea mai buna, iar activitatile de la serviciu te solicita mai mult decat in mod obisnuit. Intuitia te va ajuta sa te descurci cel putin multumitor. Comunicarea cu sefii nu te multumeste. Fii prudent si nu accepta orice doar de dragul schimbarii.

Varsator: Va trebui sa revii asupra unor lucrari de care aproape ai si uitat. Pentru ceea ce va trebui sa intreprinzi in aceasta perioada este nevoie de perseverenta. Daca ai de luat decizii, incearca sa privesti situatia in ansamblu si nu zabovi prea mult asupra detaliilor.

Pesti: Esti mai agitat, mai nelinistit si nu prea ai stare pentru nimic. Pe cat posibil nu te implica in activitati riscante. Sunt o multime de facut, dar cum muncesti cu placere efortul nu te va obosi. Este posibil sa ramai peste program la serviciu sau sa apelezi la cineva apropiat pentru a discuta lucrarile pe care trebuie sa le finalizezi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic