Horoscop zilnic. Marți, 5 iulie. Zodia care poate pleca liniștită la cumpărături, situația financiară e bună

Marti, 05 Iulie 2022, ora 07:00
6967 citiri
Horoscop zilnic. Marți, 5 iulie. Zodia care poate pleca liniștită la cumpărături, situația financiară e bună
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Impreuna cu prietenii ai putea pune la cale la cale o distractie sau o activitate la care sai participe mai multa lume. Nu este cazul sa fii stresat; lucrurile vor iesi asa cum iti doresti. De energie nu duci lipsa, asa ca nu este o problema daca ai de gand sa te implici intr-o activitate mai deosebita la serviciu. Relatia cu colegii este suficient de buna, incat sa poti miza pe sprijinul acestora.

Taur: Ai muncit suficient, dar tot nu se poate spune ca ai rezolvat ceea ce ti-ai propus. Dialogul in contradictoriu cu rudele te va obosi si ar fi bine sa faci un efort si sa mai lasi cate ceva de la tine. Ai putea sa te preocupi mai mult de propria persoana. Banii nu iti lipsesc, asa incat ai putea sa-ti satisfaci un moft.

Gemeni: Chiar daca nu ti-ai programat o deplasare, vei fi nevoit sa o faci. Daca avei de obtinut o aprobare, sansa te va sustine cu conditia sa dai dovada de calm si rabdare. Colaborararile nu te avantajeaza in aceasta perioada. Este posibil sa ti se faca o prpunere interesanta, dar ar fi bine sa nu dai un raspuns imediat; incearca sa mai tragi de timp. Eventual sfatuieste-te cu un prieten.

Rac: Esti intr-o dispozitie de zile mari; vei fi mai entuziast decat te-au vazut vreodata cei ce te cunosc. Iesirea la o plimbare sau o sueta cu prietenii va putea fi un prilej suplimentar de a te destinde. Cineva iti va face o promisiune, dar ar fi bine sa nu crezi chiar tot ce ti se spune. La nivelul institutiei la care lucrezi sunt posibile mici schimbari, care insa nu te vor afecta.

Leu: Situatia financiara nu iti va ridica probleme, asa ca poti face linistit cumparaturile pe care le ai in plan. In cazul in care doresti sa iei o decizie privitoare la caminul tau, va fi bine ca mai intai sa te consulti si cu ceilalti membrii ai familiei. Nu incerca sa insisti sa-ti impui paunctele de vedere, deoarece exista riscul de a genera discutii obositoare, fara nici un rezultat.

Fecioara: Dialogul cu cei din jur se va dovedi fructuos, cu conditia sa iti stapanesti impulsivitatea. Daca astepti o veste sau un raspuns, acesta va veni mai tarziu, dar te va satisface. Ti se va da o idee asupra careia merita sa te apleci. Ai putea avea mai multa incredere in cei din jur, choiar daca nu iti sustin punctele de vedere. In plan mental functionezi la limita superioara.

Balanta: Energia ta este la limita inferioara, asa ca nu te apuci de nimic din ceea ce te-ar putea suprasolicita. Adopta politica pasilor marunti si vei avea mai multe satisfactii. Ai putea primi un ajutor substantial de la colegi. Nu te adancii asupra detaliilor deoarece risti sa pierzi din vedere esentialul. O cunostinta mai veche iti va da un semn de viata, ceea ce va fi o surpriza pentru tine.

Scorpion: Prietenii iti vor face o invitatie care te tenteaza, dar re gandesti ca s-ar putea sa nu mai finalizezi ceea ce ti-ai propus. Profita de ocazie, pentru a face cunostinta cu alte persoane, cu care ai putea avea o discutie interesanta. In anturajul tau apropiat vor exista unele animozitati, dar nu este cazul sa intervii, caci nu vei reusi decat sa incingi spiritele.

Sagetator: Ai spor in ceea ce priveste operatiunile de curatenie; asa ca iti va mai ramane timp si pentru ceva distractie. Prezenta ta fermecatoare nu va trece neobservata. In ceea ce priveste chestiunile profesionale, fii mai constiincios, caci ai putea avea parte de un dialog pe tonuri mai inalte cu superiorii ierarhici. La serviciu cineva incearca sa-ti puna bete-n roate.

Capricorn: S-ar putea sa ai idei noi, pe care sa le prezinti si altora. Traiesti o emotie puternica si aceasta te-ar putea ajuta sa realizezi ceva mai deosebit, sa dai dovada de un plus de creativitate. Ai putea macar sa schimbi putin decorul in apartamentul tau. De gust nu duci lipsa. La serviciu nu este cazul sa te implici in activitati care sa vizeze o realizare imediata.

Varsator: Vei avea o zi plina, in care nu vei avea timp sa te plictisesti. Energia te sustine in tot ce faci, dar si prietenii vor fi de partea ta macar cu vorba daca nu cu fapta. Relatiile cu strainatatea iti vor aduce satisfactiile scontate indiferent ca este vorba de comunicarea cu prietenii de pe alte meleaguri sau de afaceri. La serviciu vei avea parte de multe frecusuri.

Pesti: Este posibil sa fii cooptat intr-o activitate care va fi pe placul tau. Vei avea un bun prilej de a te face remarcat, dar ar fi indicat sa dai dovada de un pic de modestie. Atmosfera de la serviciu este calma, iar colegii te sprijina in tot ce incerci sa faci. Daca doresti, poti sa intreprinzi ceva nou, iti va face mare placere. Evita sa faci cheltuieli pe care nu ti le poti permite.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic