Horoscop zilnic. Duminică, 7 august. Zodia care nu se înțelege prea bine cu partenerul

Duminica, 07 August 2022, ora 07:00
10512 citiri
Horoscop zilnic. Duminică, 7 august. Zodia care nu se înțelege prea bine cu partenerul
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: La serviciu vei avea discutii legate de bani, dar nu vei obtine ceea ce iti doresti. Cel mai bine ar fi sa lasi lucrurile asa cum sunt pentru ca rezolvarile vor veni ceva mai tarziu, dar te vor satisface. Daca doresti sa iti pui in practica proiectele mai vechi, atentie, caci exista cineva care v-ar putea insela asteptarile. Astazi bazeaza-te numai pe propriile resurse.

Taur: Dorinta de a te implica in activitati noi va iesi in evidenta si in domeniul serviciului. Este posibil sa faci lucruri mai deosebite, ceea ce iti va aduce aprecierea atat a colegilor cat si a superiorilor ierarhici. Graba poate sa produca unele incurcaturi, asa ca, ia-o mai incetisor! In timpul liber ai putea sa te ocupi ceva mai mult de propria persoana.

Gemeni: Chestiunile banesti te intereseaza parca mai mult decat in mod obisnuit. Sunt sanse sa castigi ceva bani din activitatile profesionale, dar va trebui sa muncesti mult pentru asta. In cazul in care doresti sa te implici intr-o afacere, nu te astepta la rezultate imediate. Vei avea ocazia sa participi la o activitate sociala, ocazie cu care vei cunoaste o persoana ce ti-ar putea fi de folos in viitorul apropiat.

Rac: Implicarea ta in chestiunile sentimentale va fi mai profunda decat in mod obisnuit. Pe de alta parte vei fi si ceva mai suspicios, acest lucru putandu-te pune in situatia de a avea unele controverse cu partenerul. Poti avea mai multa incredere in sfaturile partenerului in ceea ce priveste situatia financiara. Oricum, interesul pentru acest domeniu va fi peste nivelul obisnuit.

Leu: In relatia ta de dragoste lucrurile nu vor evolua chiar asa cum iti doresti. Daca ai de lamurit ceva, nu este cazul sa insisti sa ai ultimul cuvant. Lasa lucrurile sa-si urmeze cursul firesc si va fi mai bine pentru toata lumea. La serviciu vei avea parte de multe activitati de rutina, care te vor plictisi, dar care nu mai pot fi amanate cu nici un chip.

Fecioara: Ai putea primi o oferta de colaborare, ceea ce iti poate aduce unele avantaje materiale, dar, daca vei face greseli, iti va incurca multe planuri. Eforturile tale nu vor fi apreciate asa cum consideri, cel putin deocamdata. Ceva mai multa rabdare iti poate aduce un plus de satisfactie in viitorul apropiat. O veste de pe alte meleaguri te va lua prin surprinedere.

Balanta: Starea ta generala nu va fi dintre cele mai bune, dar nici nu vei avea probleme deosebite. Unele activitati pe care nu le-ai rezolvat la timp iti vor rapi mai mult timp decat ai putea crede. Capacitatea de concentrare va fi mai scazuta, asa ca evita sa iei decizii in chestiunile pe care le consideri importante. Relatia cu rudele revine in atentia ta.

Scorpion: Te vei implica in diverse activitati intelectuale, dar in ciuda inspiratiei de care dai dovada, ai putea gresi cu usurinta. Incearca sa discuti cu cineva de incredere proiectele tale. La serviciu ti se va repartiza o noua sarcina si ar fi de dorit sa te gandesti de doua ori inainte de a face ceva in acesta directie. Nu este un moment favorabil pentru a-ti exprima nemultumirile.

Sagetator: La serviciu vor fi multe de facut, vei munci din greu si te va deranja faptul ca superiorii ierarhici vor parea a nu-ti aprecia eforturile. Nu trebuie sa fii ingrijorat, caci rezultatele nu se vor lasa prea mult asteptate, iar aprecierile vor veni de unde te astepti mai putin. In cazul in care ti se va propune o colaborare, nu refuza, dar nici nu te grabi sa dai un raspuns.

Capricorn: Reusesti sa faci o buna impresie oriunde te vei duce. Ti se vor face complimente si vei fi in centrul atentiei, ceea ce ar putea starni gelozia partenerului. Daca vei incerca o mica escapada sentimentala, nu vei avea ce regreta. La slujba ti se va repariza o noua activitate pentru a carei finalizare vei avea nevoie de sustinerea colegilor.

Varsator: Esti dornic de a-ti petrece cat mai mult timp in compania persoanei iubite, dar pe de alta parte nu ai rabdare sa-i asculti nemultumirile. Daca vei pleca urechea la sfaturile sale, ai putea avea o realizare in plan material. O iesire in afara localitatii alaturi de fiinta iubita te-ar ajuta sa iti imbunatatesti relatia de dragoste. Pe acsa sunt activitati care nu mai pot fi amanate.

Pesti: Entuziasmul tau afectiv atinge limita superioara, dar comunicare cu fiinta iubita nu este chiar la nivelul la care te astepti. Daca ai fi ceva mai intelegator ar fi mai bine pentru toata lumea. Esti subiectiv si din acest motiv ar fi bine sa nu iei decizii in chestiunile importante. Manifestarile impulsive ti-ar putea crea neplaceri, asa ca incearca sa-ti pastrezi calmul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 11 aprilie. Zodia care își va petrece seara cu prietenii
Horoscop zilnic. Joi, 11 aprilie. Zodia care își va petrece seara cu prietenii
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: La serviciu...
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic