Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani

Marti, 16 Aprilie 2024, ora 07:00
8116 citiri
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic Foto: Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: N-ar fi exclus să apară unele discuții pe tonuri mai înalte cu rudele apropiate, în urma cărora vei reuși să obții unele lămuriri. În plan profesional vei avea unele mici realizări, care îți vor demonstra că nu ai muncit degeaba în ultimul timp. Sfaturile rudelor apropiate se vor dovedi inspirate și ar fi bine să ții cont de ele. Nu este momentul să încerci să obții o aprobare.

Taur: Dacă dorești să-ți pui în practică planurile mai vechi, mare atenție, căci există cineva care ți-ar putea înșela așteptările. Dialogul cu superiorii ierarhici nu poate fi evitat, dar până la urmă se va dovedi constructiv. Este foarte posibil să ai un mic succes în sfera serviciului, ceea ce îți va da un elan deosebit pentru a te implica în activități pe care le-ai tot amânat.

Gemeni: Starea ta generală nu va fi dintre cele mai bune, dar nici nu vei avea probleme deosebite. N-ar fi exclus ca o suferință mai veche să revină în atenția ta. Implicarea în activități intelectuale îți va face bine, căci îți va da ocazia să demonstrezi celor care nu aveau încredere în tine de ce ești în stare. N-ar fi rău să încerci să fii mai conștiincios.

Rac: Reușești să faci o bună impresie oriunde te vei duce, ți se vor face complimente, ceea ce ar putea genera discuții cu partenerul. Nu ești în situația de a forța nota, căci nu vei reuși decât să tensionezi atmosfera. Ai face bine să asculți sfaturile partenerului în ceea ce privește chestiunile banesti. Oricum, inspirația lui în această direcție îți va fi de un real folos.

Leu: Ai putea primi o ofertă de colaborare, ceea ce îți poate aduce și unele avantaje materiale, dar și o poziție mai solidă la serviciu. Eforturile tale nu vor fi apreciate așa cum consideri, cel puțin deocamdată, dar cum conjunctura astrală nu te defavorizează. Nu ai de ce să-ți faci griji. Dacă ți se va cere să rămâi peste program la serviciu, nu comenta!

Fecioara: În cazul în care ai de pus la punct unele acorduri, de semnat documente oficiale, va trebui să fii cât se poate de atent, deoarece se pot ivi încurcături care îți vor da bătăi de cap. La serviciu dorești să te afirmi cu orice preț și acest lucru îți poate crea mici neînțelegeri cu colegii. Șefii îți vor aprecia propunerile și n-ar fi exclus să-și propună să mai apeleze și alta dată la sugestiile tale.

Balanta: Activitățile gospodărești îți vor lua destul de mult din timpul tău liber, dar vei reuși să te organizezi astfel încât să-ți mai rămână timp și pentru propriile plăceri. Ești cam impulsiv, agitat și neliniștit și din acest motiv ai putea face greșeli care te vor costa mult. Certurile, discuțiile în contradicție ți-ar putea accentua starea de iritare, de nesiguranță.

Scorpion: Ai dori să faci mai multe, dar nu reușești și acest lucru te neliniștește profund. De fapt, conjunctura aceasta este de scurtă durată și până spre seară vei vedea totul într-o altă lumină. Un dialog cu persoana iubită te-ar putea ajuta să-ți faci ordine între priorități. Dacă ești implicat într-o relație stabilă, este posibil să ai parte de o discuție mai tensionată.

Săgetător: Este foarte posibil să apară unele neînțelegeri cu superiorii ierarhici. Încercarea de a-i convinge că dreptatea este de partea ta nu va face decât să accentueze tensiunile existente. Inițiativele tale se vor lovi de tot felul de obstacole. Dacă vei amâna chestiunile mai dificile pentru o altă zi, vei putea să petreci clipe relaxante în compania prietenilor.

Capricorn: Ai putea să revezi o mai veche cunoștință. Oricum ar fi, inițiativele tale în plan sentimental se vor bucura de apreciere. Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus este în creștere. Contrar obiceiului, ești mai impulsiv și din acest motiv poți face greșeli. Gândește-te de două ori înainte de a face sau de a spune ceva, altfel ai putea avea controverse obositoare.

Vărsător: Chestiunile profesionale vor fi prioritare, căci este posibil să aibă loc schimbări în cadrul instituției la care lucrezi. N-ar fi exclus nici să ți se repartizeze noi responsabilități, semn că superiorii ierarhici îți apreciază eforturile. În familie sunt unele mici probleme cărora ar trebui să le dai o mai mare atenție. Un prieten de care nu mai știai nimic îți va da un semn de viață.

Pești: O dorință mai veche se va realiza, ceea ce te va surprinde și bucura în același timp. Sunt o mulțime de făcut, dar cum muncești cu plăcere efortul nu te va obosi. Este posibil să rămâi peste program la serviciu sau să apelezi la cineva apropiat pentru a discuta lucrările pe care trebuie să le finalizezi. Relația cu prietenii se îmbunătățește în mod constant.

Quarterly Report - Editia 4

Horoscop zilnic. Marți, 28 mai. Zodia care va primi o ofertă tentantă
Horoscop zilnic. Marți, 28 mai. Zodia care va primi o ofertă tentantă
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Luni, 27 mai. Zodia care va face o cucerire în anturajul apropiat
Horoscop zilnic. Luni, 27 mai. Zodia care va face o cucerire în anturajul apropiat
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Chestiunile...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #compatibilitate zodii, #iubire, #noroc, #bani, #zodiac , #compatibilitati zodii