Horoscop zilnic. Sâmbătă, 22 iunie. Zodia care ar putea câștiga niște bani

Sambata, 22 Iunie 2024, ora 07:00
10130 citiri
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 22 iunie. Zodia care ar putea câștiga niște bani
Horoscop zilnic Foto: Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Conjunctura generală te avantajează, dar cum mintea îți este cam împrăștiată, nu este momentul pentru a te implica în activități deosebite. Activitățile de rutină sunt singurele care nu ți-ar ridica probleme. Realizările membrilor mai tineri ai familiei te bucură nespus, ceea ce îți mai echilibrează starea emoțională. Ființa iubită îți va face o bucurie.

Taur: Problemele de la serviciu te obligă la eforturi deosebite, astfel încât ar fi binevenită o ieșire în afara orașului. Încearcă și un sport în aer liber sau măcar fă câțiva pași pe jos; în felul acesta starea de iritare s-ar diminua considerabil. Energia fizică este în exces și îți permite, ba chiar cere, mai multă mișcare. Pe acasă te paște o discuție aprinsă cu unul dintre părinți.

Gemeni: Surplusul de energie te determină să te implici în prea multe activități, dar ar fi bine să îți stabilești cu atenție prioritățile. Evenimentele se succed cu o repeziciune care te obosește, dar cum ești într-o perioadă destul de bună, reușești să te descurci. Nu încerca să îți pui în practică planurile secrete, căci vei înregistra un eșec total. Încearcă, pe cât posibil, să ai răbdare.

Rac: Te simți obosit, nemulțumit, iar starea generală nu este dintre cele mai bune. Neplăcerile pe care le-ai tot avut pe acasă se vor atenua într-o oarecare măsură. Evită speculațiile sau orice fel de angrenare în activități financiare, căci nu sunt șanse de reușită. Ceva bani ai putea câștiga, dar cu siguranță nu îți vor rămâne prea mult în buzunar. La serviciu ai putea avea o mică realizare.

Leu: Ai multe activități pe ordinea de zi, dar nu ai nici chef. De energie nu duci lipsă, așa că dacă vei face un efort să te mobilizezi, cu siguranță nu ți va părea rău. La serviciu vei avea o discuție cu un coleg, dar se va demonstra, în curând, că dreptatea este de partea ta. Este posibil să ți se facă diverse propuneri de colaborare, care mai de care mai avantajoase. Nu îți rămâne decât să alegi.

Fecioară: Nu face eforturi să găsești adepți pentru proiectele tale, căci încă nu a sosit timpul. Cu tenacitatea și perseverența de care ești capabil, mai poți aștepta. Partenerul de suflet are o problemă financiară și așteaptă să fii alături de el din toate punctele de vedere. Obosești mai ușor decât în mod obișnuit, așa că este important pentru tine să îți treci în program ceva mai multe ore de odihnă.

Balanță: Astăzi ești cam impulsiv și din acest motiv, riști să te cerți cu cineva de la serviciu. Relația cu superiorii ierarhici va fi destul de tensionată și cel mai bine ar fi să te ferești din calea lor. Evită să te ocupi de chestiuni financiar-contabile, căci nu ai nici o șansă să rezolvi ceva. Un prieten are nevoie de sprijin bănesc din partea ta și n-ar fi rău să faci un efort.

Scorpion: Chiar dacă lucrurile îți ies greu, astăzi situația generală nu te dezavantajează, cel puțin în aparență. Fii totuși foarte atent, căci cineva încearcă să îți facă rău. Nu va reuși, căci poziția ta la serviciu este deocamdată stabilă, dar n-ar strica să te porți cu mai multă precauție. Vei avea ocazia să faci o investiție de mai mari dimensiuni, dar nu te aștepta ca rezultatele să apară prea curând.

Săgetător: Încearcă să acorzi mai multă înțelegere celor din jur și mai ales renunță la încăpățânarea de care dai dovadă adesea. În a doua parte a zilei ai putea să te relaxezi într-o vizită sau ieșind la o plimbare cu prietenii. Mare atenție la tot ce faci, căci s-ar putea să primești o amendă. Relația cu ființa iubită are toate șansele să se îmbunătățească, ceea ce te va face să privești cu mai multă încredere spre viitor.

Capricorn: Propunerile pe care le vei primi astăzi sunt deosebit de ademenitoare, dar prudența ce te caracterizează, te îndeamnă să nu acționezi. Șansa este de partea ta, dar orice risc asumat îți poate aduce și unele neplăceri. Acordă mai multă atenție colaborărilor, deoarece există unele probleme ce ar putea pune în pericol un contract. Activitățile intelectuale te favorizează.

Vărsător: Ai multe de făcut și ești hotărât să nu rămâi cu nimic restant pentru mâine. De altfel, energia fizică este la limita superioară și de aceea te simți în stare de orice. Un coleg te cam invidiază pentru rezultatele tale, dar nu este cazul să-l iei în seamă. De la drum lung vei primi o veste care te va entuziasma peste măsură. Prietenii sunt de partea ta în tot ce dorești să întreprinzi.

Pești: N-ar fi exclus să câștigi o sumă de bani dintr-o activitate extraprofesională. O veste proastă de la un prieten îți creează o stare de disconfort psihic. Este posibil să primești o informație conform căreia, o investiție făcută de curând se cam clatină, dar nu este cazul să îți faci probleme; în scurtă vreme, lucrurile se vor rezolva. Din nou în actualitate relațiile cu frații.

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 iulie. Zodia care își va îmbunătăți situația financiară
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 iulie. Zodia care își va îmbunătăți situația financiară
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Este posibil...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 iulie. Zodia care ar putea avea un accident
Horoscop zilnic. Vineri, 19 iulie. Zodia care ar putea avea un accident
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Perioada...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #compatibilitate zodii, #dragoste, #bani, #noroc, #job , #compatibilitati zodii
  1. Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 iulie. Zodia care își va îmbunătăți situația financiară
  2. Bancul zilei: De ce un bărbat a întârziat acasă
  3. Ce semnal de alarma trag nutritioniștii cu privire la uleiul de palmier. Sfatul specialiștilor
  4. Fostul poliţist local şi soţia acestuia, reținuți în dosarul hainelor de lux promovate de Bianca Drăgușanu, au fost eliberați. Ce au dispus procurorii
  5. Povestea lacului din România numit "litoralul de la munte". Ce atracții turistice se află în zonă
  6. Fiță de Cluj sau soluție pentru evitarea aglomerației. Cât costă să mergi la festivalul Electric Castel cu elicopterul
  7. Horoscop zilnic. Vineri, 19 iulie. Zodia care ar putea avea un accident
  8. Bancul zilei: Câteva întrebări despre căsătoria la femei
  9. Un fost poliţist local şi soţia acestuia, reținuți în dosarul hainelor de lux în care e implicată Bianca Drăgușanu SURSE
  10. Ceaiul la plic, otravă lentă! Renunță să îl mai consumi! Este foarte periculos