Horoscop de calatorie: 13-19 decembrie

Luni, 13 Decembrie 2010, ora 13:02
3039 citiri
Horoscop de calatorie: 13-19 decembrie
Foto: Ziare.com

Sagetator

Ai de ales intre doua destinatii diferite, printre care una se refera clar la familia draga, dar daca se iveste si o alta sansa de a mai schimba un pic decorul, te vei gandi foarte serios daca s-o accepti pe aceasta. Nu vrei nici sa-ti dezamagesti familia si sa nu faci Sarbatorile cu cei dragi, dar nici prietenii nu sunt de neglijat, ca atare decizia e foarte dificila. Sa treci prin doua locuri in scurt timp e cam greu, ca atare lasa deciziile de aceasta natura in asteptare cateva zile, pentru ca vei gasi solutia perfecta pentru a multumi si ceea ce vrea familia, si ceea ce vrei tu.

Capricorn

De dragul persoanei iubite, esti capabil sa colinzi toata lumea pentru a-i oferi ceea ce-si doreste. Daca vrea sa plecati intr-un anumit loc de sarbatori, te dai peste cap pentru a-i satisface dorinta, chiar daca tu nu iti doresti neaparat sa ajungi acolo. Posibil ca banii sau unele responsabilitati profesionale restante sa amane pregatirile de Craciun pentru ultimul moment, dar de aceea sunteti un tandem, ca fiecare sa-si asume partea lui de efort si sa il ajute pe cel care nu-si mai vede capul de treaba. Cere-i partenerului sa faca si el ceva pentru a pregati calatoria ideala!

Varsator

Ca sa poti pregati calatoria de peste cateva zile, probabil de sarbatori, trebuie sa mai schimbi cate ceva din planurile actuale, pentru ca ceva nu va iesi ca la carte, totusi. Ai grija sa nu intervina ceva care sa modifice planurile de plecare atat de mult, incat in loc de vacanta in Alpi sau croaziera pe Nil, sa te trezesti cu sarbatorile acasa, la tara. Modificarile pot fi radicale, dar nu chiar atat de rele, pentru ca desi nu ajungi atat de departe conform viselor tale, poti avea parte de a calatori pe placul tau, care sa inlocuiasca perfect planurile esuate.

Pesti

Incotro sa pleci? Sau mai bine zis, oare sa pleci acum in directia care apare? Ai avea alte treburi de facut, alte optiuni de calatorie, incat nu prea este pe placul tau destinatia propusa. Ceva nu va iesi conform planurilor, deci asteapta-te la diverse obstacole pe parcurs, care ori te intorc din drum, ori amana ziua plecarii, ori modifica major chiar si destinatia, de aceea e bine sa nu iti faci planuri prea indepartate. Se pot ivi detalii de ultima ora care pot sa schimbe toata programarea. Fii deschis si spre solutii de ultimul moment!

Berbec

E o placere sa te gandesti la calatorii, ai un chef grozav sa vizitezi locuri de care esti atasat sentimental, de care iti era dor sau unde te asteapta persoane dragi tie. Ai ocazia de a pleca intr-o vacanta care va avea un efect fantastic asupra psihicului tau. Te eliberezi de toate si te simti din nou bine, perfect pentru a intra cu adevarat in spiritul sarbatorilor. Daca alaturi de tine este si persoana iubita, atunci va fi cea mai frumoasa perioada a anului.

Taur

Desi nu prea e timp de calatorii, se va ivi sansa de a iesi putin din mediul tau cotidian si de a descoperi ce efect grozav are aceasta plimbare asupra ta. Pentru cateva ore, macar, nu te mai gandesti la problemele tale si ai ocazia de a-ti incarca bateriile de emotii noi, de impresii deosebite, de o alta energie. Nu sta in medii impovarate de griji si probleme, ci fa un efort ca, macar la finalul zilei, sa iesi un pic prin oras, sa te plimbi pe strazi, sa te bucuri de luminile de Craciun si de zapada. Chiar si fara o tinta anume, te vei bucura de ceea ce vezi.

Gemeni

Esti tras in prea multe directii, si acasa si la serviciu, un iures specific zilelor dinaintea sarbatorilor, peste care se mai adauga si apropierea unei calatorii. Trebuie sa pregatesti totul inainte ca sa nu ramana nimic pe ultima zi. Intre bagaje si curatenie, intre ultimele treburi de serviciu si stabilirea detaliilor din ziua plecarii, nu-ti mai gasesti capul intre atatea sarcini. Ar fi bine sa mai lasi si pe umerii altora cate ceva din aceste eforturi, pentru ca nu pleci singur la drum si ii poti mobiliza si pe ei. Posibil sa ai doua destinatii diferite in plan, dar nu te-ai decis inca.

Rac

Daca e sa pleci acum la drum, nu te astepta ca toate sa mearga conform planurilor, pentru ca se pot ivi aspecte neplacute pe parcurs care ori te intorc din drum, ori iti creeaza diferite neplaceri in legatura cu autoritatile (vezi politia sau vamesii), ori cu documentele de calatorie. Asigura-te ca nu ti-ai uitat buletinul sau pasaportul acasa, verifica biletele de avion sa stii ca sunt in regula si ocupa-te de toate detaliile care au la baza cifre, date sau alte informatii esentiale pentru calatoria ta, cum ar fi ora plecarii sau eventualele modificari de ultima ora. Aici pot aparea probleme!

Leu

Pleci in calatorie de afaceri sau pentru rezolvarea unor sarcini de serviciu extrem de importante, dar fii foarte atent la conditiile de calatorie, pentru ca vremea poate fi inamicul cel mai de temut in aceste zile. Drumurile pot fi blocate de zapada sau zborurile pot fi anulate, dar cum aceste deplasari nu pot fi contramandate, trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare pana vei ajunge la destinatie. Nu e nicio placere sa pleci la drum in interes de serviciu cand lumea se pregateste de sarbatori, dar vei fi foarte multumit ca te-ai achitat de sarcini. Nu rasufla inca usurat, nici nu te intorci bine ca s-ar putea sa pleci din nou.

Fecioara

Este o perioada superba si pentru a sta acasa, si pentru a pleca in calatorie, dar tocmai aici e decizia cea mai dificila. Stai la tine acasa si petreci sarbatorile sau pleci in strainatate, unde te asteapta cineva drag. A pregati itinerariul, bagajele si obiectivele de vizitat e partea cea mai frumoasa a viitoarei calatorii, pentru ca esti foarte interesat de tot ceea ce ai de vazut acolo, la destinatie. Abia astepti sa pleci, pentru ca schimbi decorul, mediul, oamenii din jurul tau, incat poate fi o calatorie de neuitat. Ca atare ori te pregatesti sa fii gazda perfecta pentru rudele care vin de departe, ori abia astepti sa ajungi tu la ele.

Balanta

Pana nu primesti salariul sau banii de care ai nevoie, nu poti visa la calatorii deosebite, plus ca mai ai inca multe de facut inainte de a-ti lua valiza ca sa pleci, mai sunt sarcini de serviciu de rezolvat, mai ai unele facturi de achitat, si aceste probleme inca te tin departe de placerea pe care o eventuala vacanta o aduce. Ocupa-te acum de obligatiile in asteptare, ca sa te poti elibera de griji in curand, cand iti vei putea permite si tu ceva zile libere care pot aduce si o plimbare, dar si cateva vizite.

Scorpion

Privesti cu oarecare ostilitate spre efectele unei calatorii mai vechi care abia acum ies la iveala. Poate iti aduci aminte de locul in care ai fost anul trecut pe vremea aceasta si juri ca nu vei mai repeta greseala, dar daca nu ai alta solutie, s-ar putea sa fii nevoit sa faci sarbatorile in exact aceleasi conditii. Tot la socri, tot acasa, deci cam aceleasi conditii oarecum neplacute. Fa un efort sa schimbi ceva anul acesta, pentru ca poti primi o invitatie in ultima clipa. Pe moment esti tentat s-o refuzi, dar mai gandeste-te cateva zile inainte de a decide.

Agentia Zodiac Travel

www.zodiac-travel.ro

www.acvaria.com

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#horoscop de calatorie, #horoscop saptamanal calatorie , #horoscop 2010