Horoscop de calatorie 22 - 28 noiembrie

Luni, 22 Noiembrie 2010, ora 15:29
1541 citiri
Horoscop de calatorie 22 - 28 noiembrie
Foto: Ziare.com

Sagetator

Tot ce poti face e sa calatoresti cu gandul, pentru ca in mod concret nu prea ai ocazia sa iesi din orar saptamana aceasta. Probabil nici planurile de calatorie pe care ti le-ai facut nu mai pot fi duse la indeplinire din cauza unor mici probleme care te tin legat de casa. Incearca sa nu-ti faci planuri detaliate cu privire la iesirile tale viitoare, deoarece neprevazutul poate aparea in cel mai nepotrivit moment pentru a-ti strica toata organizarea. Fii deschis si la schimbari de ultima ora si lasa iluziile.

Capricorn

Ai nevoie mereu de cineva pentru a te descurca pe parcursul calatoriilor, deci sentimentul ca depinzi de altii la tot pasul creste. Mereu trebuie sa intrebi unde esti si incotro s-o iei si sa urmezi sfaturile date de cei care te insotesc in eventualele calatorii pe care le faci doar pentru a face altora pe plac. Nu trebuie sa le privesti ca pe niste sacrificii, pentru ca ai ocazia sa vezi locuri frumoase sau sa intalnesti oameni cu care ai multe de discutat. Chiar daca pleci la drum la ordinul altuia, pana la urma vei avea parte si de surprize placute pentru sufletul tau.

Varsator

Calatoriile acestor zile sunt de succes si tot ce tine de deplasarea in spatiul geografic, mai apropiat sau mai indepartat, este motiv de fericire pentru tine. Poti ajunge printr-un loc unde ai visat demult sa ajungi, ca atare vizita pe care ai ocazia sa o faci seamana cu implinirea unui vis. De la drum vin cele mai bune vesti si tot la o oarecare distanta de casa au loc si cele mai placute evenimente. Ca atare, profita de orice ocazie care te scoate un pic din zona ta obisnuita. Chiar daca pleci cu inima stransa, pe parcurs se petrec multe lucruri bune care te ajuta sa te relaxezi si sa te bucuri de ceea ce vezi.

Pesti

Desi aveai programata o calatorie de la care aveai mari sperante, apare o piedica in ultimul moment, care contramandeaza totul pe altadata. Nici sa faci planuri pentru finalul de an nu prea e recomandabil, pentru ca inca vor mai aparea unele detalii ce pot modifica planurile de acum. Ca atare evita deciziile legate de deplasari indepartate si rezuma-te la drumuri scurte, care pot fi incheiate intr-o singura zi, lasand marile calatorii pe altadata. Treci prin locuri unde te simti bine, dar din pacate apar si obstacole care iti cam strica placerea calatoriei.

Berbec

Nu iti poti satisface dorinta de a calatori din placere, pentru ca drumurile acestei perioade sunt mai degraba legate de cariera. Desi sunt obligatie de serviciu si nicidecum motiv de relaxare sau de visare si chiar daca esti coplesit de orare de avion si alte documente de calatorie, tot mai apuci sa arunci o privire in jur ca sa te bucuri de peisaj. Treci prin locuri cu care ai contacte profesionale sau prin orase mari, unde trebuie sa bati la poarta unor institutii importante.

Taur

E o placere sa te plimbi si ai chiar sansa de a trece prin mai multe locuri in scurt timp, ceea ce te incanta. Te simti excelent la volanul masinii tale sau, daca esti simplu pasager, te bucuri de tot ceea ce vezi, ca un copil care descopera aventuri noi. De fapt, deplasarile pe care le faci sunt un fel de evadare din cotidian si profiti de orice prilej de a urca la volan sau de a te plimba oriunde vezi cu ochii. Nu conteaza destinatia, ci sentimentele pe care iesirea din casa ti le inspira: libertate, aventura, distractie.

Gemeni

Pregatesti inca de pe acum o calatorie ce va avea loc mai tarziu, poate de sarbatori, si nu lasi nimic la voia intamplarii. Esti un bun organizator de excursii pentru ca iti place sa fie toate puse la punct: bilete, bagaje, rezervari. Chiar inca de pe acum, dar trebuie sa tii cont de rezervele tale financiare. Daca inca nu ai banii necesari, trebuie sa iti revizuiesti si bugetul.

Rac

Nu poti stabili calatoriile de unul singur, ci in stransa legatura cu dorintele celor care te vor acompania sau cu timpul liber de care dispun si ceilalti membri ai familiei. Desi tu ai dori sa ajungi intr-un anumit loc, te vei sacrifica si vei accepta sa plecati spre destinatia aleasa ori de copii, ori de partenerul de suflet. Pentru bucuria lor faci totul, chiar si programarile de sarbatori, pentru ca ai vrea sa ii vezi fericiti. Pe de alta parte, drumul planificat pentru saptamana aceasta poate cunoaste modificari in ultima clipa: alta companie, alt mijloc de transport, alta directie.

Leu

Programul incarcat de la serviciu nu iti mai ofera timpul necesar pentru plimbare, dar chiar daca singurele tale iesiri sunt cele de acasa la locul de munca si retur, deplasarile pe care le faci in acest sens vor avea si un rol relaxant. Reusesti sa te detasezi de toate in drumul tau spre casa, pentru ca mica naveta zilnica poate fi si clipa ta de relaxare, de eliberare de orice. Ca citesti o carte in metrou, ca visezi cu ochii deschisi privind pe geam, vei descoperi ca, daca nu ar fi fost aceste calatorii scurte, nu ai fi calatorit cu gandul atat de departe. Calatoriile tale de acum sunt mai mult... imaginare.

Fecioara

Nu te astepta la ocazii deosebite de a calatori zilele acestea, pentru ca si cele mai mici drumuri pe care le faci contin ceva deosebit. Nu trebuie sa treci prin Paris sau prin Londra pentru a te bucura de spectaculozitatea peisajelor, deoarece chiar si un drum de acasa pana la serviciu are ceva aparte de oferit. Pe parcursul acestor deplasari ori cunosti o persoana care va juca un rol important in planurile tale, ori stii sa te bucuri de tot ceea ce vezi, chiar daca e vorba de cele mai banale trasee. De undeva de la drum se poate ivi o veste excelenta sau cunosti un om care poate deveni un prieten bun de acum inainte.

Balanta

Stabilesti deja programul pentru sarbatori si te gandesti la locuri de care esti legat sentimental, pe unde ai mai fost si altadata sau unde te asteapta persoane dragi. Daca pana atunci mai apar ocazii de a calatori, preferi locurile unde te eliberezi de orice griji profesionale. Ca atare este creata atmosfera perfecta, ca de weekend. Vrei sa iti incarci sufletul de bucurie undeva la tara, la parinti, sau acolo unde mai gasesti peisaje superbe la acest ceas de toamna. Prima ninsoare in aer liber poate fi un motiv de fericire si peisaj perfect pentru o idila.

Scorpion

Nu spera ca te plimbi prea mult zilele acestea, pentru ca e o saptamana saraca in calatorii. Chiar si cele care ar fi trebuit sa aiba loc sunt contramandate sau nu au loc in conditiile sperate. Drumurile pe care le faci contin o mare doza de sacrificiu si chiar si unele riscuri, pentru ca trebuia sa ajungi intr-un loc si, cand colo, totul se schimba exact invers. Fii pregatit pentru tot felul de surprize la drum: de la destinatii care nu pot fi atinse pana la mari intarzieri in trafic, si de la calatorii amanate pana la motive de suparare cauzate de starea drumurilor.

Agentia Zodiac Travel

www.zodiac-travel.ro

www.acvaria.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop de calatorie, #horoscop saptamanal, #horoscop 2010 , #horoscop 2010