Horoscop de calatorie 29 noiembrie - 5 decembrie

Marti, 30 Noiembrie 2010, ora 15:36
2532 citiri
Horoscop de calatorie 29 noiembrie - 5 decembrie
Foto: Ziare.com

Sagetator

Nu prea ai timp sa pleci la drum lung, de aceea trebuie sa te multumesti si cu deplasari scurte, de cativa kilometri, in jurul zonei tale de domiciliu. Totusi, poti planifica inca de pe acum calatoriile perioadei urmatoare, si ai si banii necesari pentru a incepe pregatirile: sa cumperi bilete, sa stabilesti cazarea, sa consulti ofertele la agentiile de turism. Calatoriile tale au loc mai mult teoretic, in sensul ca acum abia trasezi itinerariul si iei legatura cu cei care se vor ocupa de serviciile turistice necesare.

Capricorn

Una ti se spune la plecare si alta vei gasi la fata locului, daca e sa pleci acum intr-o calatorie. Descoperi ca te-ai lasat convins de o publicitate falsa, care nu prezinta adevarata fata a lucrurilor care te asteapta la destinatie. In loc sa te bazezi pe povestirile colegilor care ridica in slavi un hotel sau o locatie, mai bine te convingi singur daca e asa. Gusturile tale nu sunt la fel cu cele ale celor care iti recomanda o anumita destinatie si, daca pleci undeva doar la sfatul altor persoane, vei fi nemultumit de ceea ce te asteapta acolo. Experienta ta proprie conteaza, nu ce promit altii.

Varsator

Nu ai inca banii necesari pentru a pleca acum la drum, dar faci deja unele eforturi pentru a acumula o suma mai mare cu care sa-ti poti oferi o vacanta perfecta in curand. Refuzi eventualele invitatii de a iesi cu prietenii pe undeva, mai ales daca necesita si unele cheltuieli in plus, iar scuza ta principala este aceea ca strangi bani pentru sarbatori. Daca te lasi acum tentat sa intri in acesti bani, cu gandul ca ii vei aduna la loc in cateva zile, risti sa-ti ratezi vacanta de Craciun, pentru ca alti bani nu au de unde sa vina.

Pesti

Desi nu apar acum prea multe sanse de a pleca la drum, iti umpli sufletul de bucurie numai cand te gandesti la o viitoare calatorie planificata candva in saptamanile care urmeaza. Abia astepti sa vina clipa cand vei pleca, pentru ca iti faci sperante ca va fi o vacanta perfecta! Poate treci prin locuri romantice, la care visezi de mult timp, poate pleci cu persoana iubita si e normal sa nu mai ai rabdare, sau simti ca acea deplasare va fi exact gura de aer de care aveai nevoie la un final de an agitat. Zambesti de fericire numai cand te gandesti la ziua plecarii.

Berbec

Desi visezi cu ochii deschisi sa ajungi prin locuri romantice si superbe, totusi sansele tale de a calatori sunt reduse zilele acestea din cauza multor obstacole aparute in acelasi timp. Esti legat de serviciu pentru ca ai multe sarcini de rezolvat ori sanatatea nu-ti permite sa umbli prea mult, nevoit sa ai mai multa grija de tine, ca atare eventualele ocazii de a iesi din casa trebuie amanate pe altadata. Totusi, discuti cu persoana iubita despre o calatorie programata pentru perioada urmatoare si visati amandoi cat de frumos va fi!

Taur

Daca e sa pleci zilele acestea la drum lung, asteapta-te la tot felul de incidente care-ti strica toata placerea calatoriei. Ori apar intarzieri in trafic, din cauza vremii sau a unor lucrari pe sosea, ori nu mai poti pleca deloc din cauza unui obstacol care nu poate fi depasit cu una, cu doua. Ai fi mult mai fericit daca ai putea amana calatoria pe altadata, deoarece orice deplasare facuta in ciuda eventualelor avertismente se va solda cu unele neplaceri si vei regreta mai apoi ca nu ai tinut cont de cei care te-au sfatuit sa nu pleci acum. Ceva nu va iesi chiar atat de bine pe cat ai sperat la plecare: ambuteiaje, ninsori abundente, pana de cauciuc, intoarceri din drum, curse anulate...

Gemeni

Desi nu ai niciun chef sa umbli, va trebui totusi sa pleci la drum in compania unui grup mai mare de persoane. Vei face tot posibilul sa amani calatoria pe altadata, dar e posibil sa nu o poti amana, fiind mai degraba sarcina de serviciu. Vei descoperi placerea calatoriei dupa ce vei pleca, deoarece conversatia de pe parcurs, planurile comune pe care trebuie sa le atingeti si compania placuta te vor ajuta sa te relaxezi si sa privesti calatoria cu ochi mai buni. Initial te opui, deoarece erai foarte ocupat si numai de deplasari nu aveai tu timp si chef, dar iti trece ostilitatea dupa cateva ore.

Rac

Daca esti departe de casa, atunci ai parte de un sejur perfect, in care iti permiti orice capriciu. Nu prea ai chef de vizitat zona, nu ai chef de miscare sau de excursii optionale, ci apreciezi mai mult confortul si comoditatea. Te atrag hotelurile scumpe, restaurantele de lux, mancarurile si bauturile locului, pentru ca esti de parere ca o vacanta reusita inseamna ca toate gusturile sa-ti fie rasfatate la maximum si sa dormi cat se poate de mult. De aceea, daca e sa alegi acum o destinatie de calatorie, te vei indrepta spre zonele in care aceste capricii iti pot fi satisfacute din plin.

Leu

Desi te simti foarte bine si acasa, daca apare ocazia de a calatori, nu vei refuza deloc ideea, indiferent de starea vremii. Ca ploua sau ninge, descoperi ceva frumos in toate locurile prin care treci. Peste tot esti primit cu bratele deschise, ca un oaspete de seama, si cand toate placerile iti sunt satisfacute, cum sa nu profiti de ocazie? Ajungi intr-un loc unde nu poti sta degeaba, pentru ca ai chef de miscare, ai o energie de invidiat si vei mobiliza pe toata lumea la excursii pe jos prin imprejurimi, escapade cu masina sau plimbari cu ATV-ul prin paduri. Preferi sa stai cat mai mult in aer liber, ca atare un weekend la cabana ar fi ideal!

Fecioara

Apar mai multe ocazii de a calatori, dar numai una dintre ele e ceea ce doreai. Daca pleci intr-un circuit prin mai multe locatii, decide-te totusi la una singura, pentru ca ai multe de vazut in acel loc. Daca ti-ai propus sa ajungi prin doua orase in scurt timp, nu vei reusi si va trebuie sa contramandezi bilete, cazari sau alte planuri care te asteptau acolo. Decide-te asupra unei singure destinatii, unde sa stai o zi in plus, pentru ca acolo te asteapta evenimente si surprize dintre cele mai placute. Daca te grabesti sa ajungi si in celalalt loc, vei regreta ca ai parasit prima locatie atat de repede.

Balanta

Nu visa deja la concediu si vacante pentru ca inca esti legat de activitatea cotidiana care te solicita la maximum. Nici macar doua ore sa te plimbi prin oras nu ai, darmite sa pleci din localitate... Eventualele planificari facute pot cunoaste modificari majore, spre supararea ta, dar mai ales a celor care asteptau sa iti respecti promisiunile. Daca totusi pleci la drum, in ciuda tuturor piedicilor, va fi o calatorie ratata, sub asteptari, sau poate trebuie sa te intorci acasa inainte de vreme, ceea ce strica toata placerea... Mai bine lasi orice calatorie pe altadata.

Scorpion

Nu prea e vreme de calatorii de placere, pentru ca daca e sa urci in tren ca sa ajungi undeva, e doar in interes de serviciu. La destinatie te asteapta vreun sef sever care te ia la rost sau un colectiv de lucru caruia trebuie sa-i transmiti niste vesti profesionale importante, ca atare pe tot parcursul acestei deplasari esti mai mult concentrat la ceea ce ai de facut la capat. Esti concentrat la discursul pe care il tot aranjezi in minte, la documentele din geanta si la atitudinea celor pe care ii vei intalni la destinatie, deci nici nu ai timp sa mai arunci si o privire in jur la peisaj. Daca te intreaba cineva ce ai vazut acolo, iti dai seama ca nu ai remarcat mai nimic.

Agentia Zodiac Travel

www.zodiac-travel.ro

www.acvaria.com

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop de calatorie, #horoscop calatorie, #horoscop 2010 , #horoscop 2010