Horoscop 2012: Sagetator si Capricorn

Vineri, 30 Decembrie 2011, ora 18:17
6373 citiri
Horoscop 2012: Sagetator si Capricorn
Foto: Ziare.com

Sagetator

Nu vei intampina dificultati in urmatorul an. Ba, din contra, in prima jumatate a lui 2012 toate iti vor merge struna si vei castiga teren, mai ales in cariera. Sunt sanse de a face o schimbare in privinta locuintei sau carierei. Vei fi incarcat cu energie pozitiva, care te va ajuta sa bifezi cateva reusite in viata personala.

Anumite greseli facute in trecut la locul de munca te vor ajuta acum sa iei deciziile corecte, astfel incat sa te asiguri ca momentele neplacute nu vor reveni in actualitate. Vei avea de trecut cateva teste, insa, lucrand impreuna cu cei din jur, o sa reusesti sa treci cu bine de tot.

Lucrurile vor sta mai bine din punct de vedere financiar, mai ales pe timpul verii. In cazul in care ai un credit de la banca, gandeste-te serios la o refinantare pentru ca te-ar putea ajuta.

Pentru cei necasatoriti anul 2012 va fi decisiv. Asta inseamna ca fie relatia va evolua catre o casatorie, fie poate fi vorba despre o despartire. Cei care se despart nu vor avea timp sa se obisnuiasca cu aceasta stare pentru ca in foarte putin timp vor gasi un nou partener.

Capricorn

La inceputul anului va trebui sa faci fata unor mici provocari, insa, din luna a treia pana la sfarsit, atmosfera va fi una calma.

In plus, vei avea parte de o perioada de succes din punct de vedere profesional. Vei semna cateva contracte ce iti vor aduce un castig financiar substantial. Cu banii primiti vei achizitiona un lucru de care avea nevoie intreaga familie.

Fii atent in momentul in care interactionezi cu persoane ce sunt platite de la bugetul statului, pentru ca acestea vor incerca sa te atraga intr-o cursa.

Astrele prevad un an fericit din punct de vedere personal. Totusi, ar fi bine sa iti exprimi mai bine sentimentele. Ai impresia ca partenerul de viata stie ce simti, insa uneori este nevoie si de cateva cuvinte care sa acompanieze faptele. Sfarsitul anului te asteapta cu o surpriza de proportii, pusa la cale de cel drag.

Datorita faptului ca iti vei gestiona mai bine timpul, nivelul stresului va fi mai mic fata de anul ce tocmai se incheie. In a doua jumatate a lui 2012 te vei relaxa mai mult si asta se va observa si in starea de sanatate.

Cititi maine horoscopul pentru urmatoarele doua zodii.

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop anual, #horoscop 2012, #horoscopul anual 2012, #horoscop sagetator 2012, #horoscop capricorn 2012 , #horoscop 2012