Horoscop 2012: Varsator si Pesti

Sambata, 31 Decembrie 2011, ora 21:05
7670 citiri
Horoscop 2012: Varsator si Pesti
Foto: Ziare.com

Varsator

Anul acesta, o sa ai parte de roadele proiectelor pe care le-ai realizat in 2011. Bucura-te de ceea ce ti se intampla, pentru ca meriti.

Nu ar strica insa, ca de acum inainte sa dai dovada de mai multa solidaritate cu cei aflati la nevoie, pentru ca si tu ai putea fi pus in situatia lor.

Inarmeaza-te cu multa rabdare prin lunile aprilie-mai, pentru ca va fi nevoie sa iti pastrezi calmul la locul de munca. Daca vei reusi sa fii echilibrat in aceasta perioada, o sa ai parte de succes profesional. Va merita efortul de a-ti musca buzele de fiecare data cand cineva te enerveaza.

E bine sa nu ai incredere in persoanele pe care abia le cunosti. Asteapta macar cateva saptamani inainte de a le spune detalii despre viata intima. Nu te arunca in ceva de care nu esti sigur, pentru ca risti sa te trezesti in ape tulburi.

Financiar vorbind, va fi ceva mai bine decat in anii trecuti. Nu te astepta la un castig la loto sau o mostenire, ci pur si simplu la o schimbare de cariera, care atrage dupa sine un salariu mai mare sau o marire salariala la actualul job.

Pasiune si romantism. Asta se arata in 2012 pe plan personal. Vei avea parte de experiente cel putin inedite, care te vor face sa ai sentimente noi pentru cei din jur.

Pesti

Calm si liniste. Cam asa arata 2012, asta dupa ce in anul ce se incheie ai avut parte de cateva momente de foc pe toate planurile. Acorda-ti mai mult timp pentru viata personala si stai mai mult in preajma celui drag. Altfel, risti sa te "casatoresti" cu jobul si sa ratezi momentele importante de acasa.

La locul de munca ai parte de o reusita pentru care ai muncit mult in ultimele luni. Poti spune ca esti binecuvantat. Cu toate acestea, o sa ai parte si de cateva provocari ce te vor tine in "priza" cel putin cateva saptamani, undeva in lunile iunie-iulie.

Ai grija la finante si nu face excese in timpul anului, pentru ca prin decembrie se anunta cateva cheltuieli la care nu te astepti sub nicio forma. Nu ceda chiar daca vezi ceva de care ai cam avea nevoie prin casa. Gandeste-te foarte bine inainte de a deschide portofelul.

In privinta relatiei personale, va trebui sa fii putin mai atent la partenerul de viata, pentru ca acesta s-a simtit pus pe locul doi in 2011. Fie ca ai petrecut mult timp la munca, fie ca ai fost ocupat cu alte probleme ce au tinut de familie, cel drag nu a trecut peste aceste detalii si l-au durut momentele de neatentie.

Ai tinut cateva diete, insa nimic nu a dat roade si te intrebi ce trebuie sa faci pentru a te simti bine? Nu mai lua in seama tot ceea ce citesti pe Internet sau ceea ce iti spun cei din jur si mai bine mergi la un specialist.

Cititi maine horoscopul pentru urmatoarele doua zodii.

Horoscop realizat de Zaza

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#horoscop anual, #horoscop 2012, #horoscop anual 2012, #horoscop varsator 2012, #horoscop pesti 2012 , #horoscop 2012