Horoscop 2013 - Berbec

Vineri, 21 Decembrie 2012, ora 19:57
7835 citiri
Horoscop 2013 - Berbec
Foto: Ziare.com

2013 te asteapta cu suisuri si coborasuri. O sa experimentezi momente unice, unele de care ar fi bine sa profiti, pentru ca nu se stie cand le mai intalnesti.

Fii foarte atent la deciziile pe care le iei pe plan personal, deoarece unele pot avea urmari considerabile. Nu te gandi la ceva dramatic, insa nu strica niciodata sa deschizi bine ochii atunci cand ai ceva de hotarat.

De asemenea, in a doua parte a anului fii cu bagare de seama la sanatate. Chiar daca unele analize vor costa mai mult, nu te impiedica de acest obstacol. Este foarte important sa faci investigatiile necesare.

Zodiac Berbec

O sa investesti bani in ceva in care se vor implica mai multi membri ai familiei. Nu uita ca nu este bine sa incepi afaceri cu rudele pentru ca apar discutii fara sa iti dai seama. Mai bine te chinui singur la inceput decat sa strici ceva cladit in ani de zile.

Prezenta lui Mercur in casa familiei va fi vizibila, asa ca asteapta-te ca numarul membrilor sa creasca.

O sa fie un an in care o sa dai dovada de mai multa marinimie, asta inseamna ca cei din jur trebuie sa se astepte la fapte marete din partea ta. Insa nu e vorba despre cei care nu fac nimic si spera sa le pice din cer.

O sa ai parte de foarte multa atentie din partea persoanelor de sex opus. Daca esti implicat intr-o relatie serioasa, ai grija sa nu starnesti gelozia partenerului de viata. Refuza cu bun simt insistentii care nu inteleg statutul tau.

Horoscop: Ce uraste BERBECUL si de ce te enerveaza

Fiind nascut sub semnul lui Marte, dai dovada de foarte mult curaj. Asta inseamna ca o sa te aventurezi in cateva activitati solicitante, chiar daca cei din jur te avertizeaza sa nu o faci. Partea buna este ca o sa reusesti in tot ceea ce iti propui, impresionandu-i pe cei ce nu aveau incredere in fortele tale. In plus, aceste victorii iti vor face bine la orgoliu, chiar daca nu vrei sa recunosti.

Pui mare accent pe cariera. O sa ai parte de cateva perioade tensionate, insa important este sa selectezi ceea ce trebuie sa inveti din acestea. In acest mod, o sa sfarsesti anul cu mai multa experienta si mult mai sigur pe tine.

La job, vor fi cateva ocazii importante. La inceput eviti sa faci ceva de teama esecului, insa o sa realizezi ca, daca nu risti, nu castigi.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul BERBEC

Pe de alta parte, evita tranzactiile ce par dubioase din punct de vedere legal. Problemele cu legea sunt ultimele de care vrei sa te lovesti.

De asemenea, nu te increde in oameni pe care nu ii cunosti foarte bine si care iti promit lucruri incredibile. Aminteste-ti ca, daca o oferta este mult prea buna ca sa fie adevarata, exact asa este si o sa fii pacalit.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia BERBEC

La inceputul anului finantele vor inflori precum ghioceii primavara, dar in lunile martie si aprilie nu ar strica sa pui niste bani deoparte. Daca primesti un comision, nu il cheltui la prima iesire in oras pentru ca se anunta cateva saptamani mai grele spre sfarsitul verii. Norocul revine aproape de 2014, cand o sa primesti o suma maricica bonus.

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#horoscop 2013, #horoscop anual 2013, #horoscop 2013 berbec , #horoscop 2013