Horoscop 2013 - Capricorn

Duminica, 30 Decembrie 2012, ora 21:33
6578 citiri
Horoscop 2013 - Capricorn
Foto: Ziare.com

Ai foarte multe planuri pentru anul ce urmeaza si cu greu accepti si parerea altcuiva in legatura cu asta. Vrei sa mergi pe drumul tau si nimeni sa nu te deranjeze.

De aceea, o sa ai momente in care ceilalti se vor simti cel putin ciudat din cauza comportamentului tau. Nu esti persoana rea, insa atunci cand iti propui ceva, cu greu se mai intelege omul cu tine.

Apar fara sa vrei discutii cu membrii mai in varsta ai familiei. Important este sa stii sa pui punct atunci cand trebuie, pentru ca altfel aceste dialoguri se pot transforma in certuri. Nu uita ca se spune ca cine nu are batrani sa isi cumpere. La modul general va fi un an bun pentru actiunile incepute cu apropiatii.

Zodiac Capricorn

Micile afectiuni ce ti-au dat batai de cap in 2012 isi vor gasi rezolvarea acum, asa ca poti sa stai linistit si sa te concentrezi pe alte aspecte mai importante si urgente cu adevarat. Multe dintre aceste probleme erau cauzate de stres si dat fiind faptul ca te eliberezi de actiunile neplacute o sa te linistesti. In plus, o sa pui mai mult pret pe odihna si iti rezervi timp strict pentru asta.

Dintre toate zodiile, tu vei avea cele mai bune experiente legate de dragoste. Fie incepi o relatie ce va deveni cea mai importanta, fie cea din prezent va avea parte de imbunatatiri. Chiar daca ai impresia ca formezi un cuplu perfect cu partenerul de viata, intotdeauna exista loc de mai bine si exact asta o sa se intample in perioada ce vine.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul CAPRICORN

Daca pana acum aveai o anumita retinere in privinta deplasarilor extrem de lungi, a venit timpul sa iti asumi unele riscuri si sa pleci la drum ceva mai departe de casa. Aceasta decizie va fi benefica si acasa, dar si la locul de munca pentru ca o sa fii mai bine dispus.

De fel nu iti place sa arunci cu banii si calculezi cu grija lista de cumparaturi. Ei bine, anul acesta o sa fii putin mana larga si dai sume destul de mari pe ceva, dar de care ai nevoie cu adevarat. Pentru tine reprezinta o achizitie importanta, chiar daca unele persoane din jurul tau considera ca faci o investitie nepotrivita pentru aceste zile.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia CAPRICORN

Un an bun pentru job. Ar putea avea loc o schimbare destul de mare la care nu te asteptai. Ca sa te asiguri ca totul va merge asa cum este programat, nu iti lua angajamente ce te poti depasi. Fii realist, pentru ca doar asa o sa poti sa obtii succesul dorit.

Cei care si-au facut planuri de casatorie, insa nu stabilisera o data exacta acum vor stii ceea ce trebuie sa faca si se vor pune pe treaba pentru a se asigura ca sunt puse la punct toate detaliile.

Vei cunoaste cateva persoane ce te vor ajuta in unele activitati, dar si oameni ce isi urmaresc propriul interes si iti vor ascunde informatii esentiale pentru demersul tau. Din fericire, ai un simt aparte in ceea ce priveste increderea in cei din jur si nu te inseli niciodata. Asta te va salva si o sa poti sa iti vezi de treburi fara sa ai parte de obstacole.

Horoscop: Ce uraste CAPRICORNUL si de ce te enerveaza

In vara o sa fii foarte ocupat si vei alerga zilnic pentru a rezolva ceva ce tine de casa. Vrei sa iasa totul ca la carte si apelezi la cativa prieteni pentru a te ajuta cu asta. Este un proiect personal extrem de important pentru tine.

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#horoscop 2013 capricorn, #horoscop 2013, #horoscop 2013 anual , #horoscop 2013