Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop 2013 - Gemeni

Duminica, 23 Decembrie 2012, ora 18:52
6475 citiri
Horoscop 2013 - Gemeni
Foto: Ziare.com

Prin natura ta esti o persoana foarte inteligenta si stii cum sa faci fata unor situatii care pentru altii par fara rezolvare. Esti calm din fire si poate de aceea reusesti sa manevrezi aceste momente in asa fel incat sa fii pus mereu in avantaj.

2013 este un an benefic pentru ceea ce tine de familie, dar cu toate acestea in unele zile o sa ai de suferit din cauza catorva rude ce gresesc fata de tine.

Vor fi clipe in care ar fi cel mai bine sa dai inapoi si sa ii lasi pe altii sa isi rezolve disputele. Nu trebuie sa te implici, chiar daca personajele principale iti sunt foarte apropiate. Incearca sa te detasezi pentru a nu ajunge sa ai cel mai mult de suferit.

Zodiac Gemeni

Cei cu copii au parte de cateva batai de cap din cauza acestora. Trebuie sa dea dovada de multa rabdare, mai ales daca micutii au doar cativa ani si incep sa descopere ceea ce este in jurul lor. Intrebarea "De ce?" ii va chinui o mare parte din an.

Pe de alta parte, o sa se imbunatateasca mult relatia cu alte rude pe care le-ai vazut foarte rar in ultima vreme.

Prezenta lui Jupiter in casa probelor nu este prea buna pentru viata sentimentala. Este necesar sa faci ceva pentru a stabiliza lucrurile si pentru a-i oferi celui cu care imparti viata o siguranta, mai ales ca va avea nevoie de sustinerea ta pe la mijlocul anului.

Horoscop: Ce urasc GEMENII si de ce te enerveaza

Cei singuri vor avea parte de cateva tentatii anul acesta. Ca sa nu intri in bucluc important este sa stii sa selectezi oamenii de calitate si sa nu te implici intr-o aventura doar de dragul de a nu sta singur.

In a doua parte a anului, o sa fii mintit de cineva drag, iar acest lucru te va marca, dar te va face si mai puternic, pentru ca vei decide sa nu te mai lasi prada "hienelor" din jur. Realizezi cat de important este sa deschizi ochii la timp.

Lunile ianuarie si februarie vor fi plinde de activitati culturale. Descoperi o latura ascunsa in tine si te incanta ceea ce se intampla. Acest lucru va continua pana spre sfarsitul anului. Cel mai probabil, o sa mergi des la teatru si chiar la unele expozitii.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia GEMENI

In privinta carierei, fii foarte atent. Ai impresia ca esti mereu in competitie cu colegii si tinzi sa exagerezi uneori. Lucrul in echipa nu inseamna o lupta pentru a demonstra care munceste mai mult, ci o ocazie de a se inchega mai bine grupa.

Cea mai buna parte a anului va fi reprezentata de finante. O sa ai parte de un castig suplimentar, ce te va ajuta sa iti indeplinesti cateva dorinte ascunse. Dar asta implica si mult efort, trebuie sa te astepti si la cateva proiecte dificile.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul GEMENI

Daca se anunta evenimente mari in sanul familiei, ai grija la ceea ce discuti cu rudele pentru ca din prea multa sinceritate o sa impartasesti secrete ce nu ar fi trebuit sa iasa la suprafata. Peste ceva timp, toate acestea se pot intoarce impotriva ta, asa ca masoara-ti cuvintele.

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii

Horoscop realizat de Zaza

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#horoscop 2013 gemeni, #horoscop 2013, #horoscop anual 2013 , #horoscop 2013