Horoscop 2013 - Taur

Sambata, 22 Decembrie 2012, ora 18:00
9099 citiri
Horoscop 2013 - Taur
Foto: Ziare.com

Taur

Venus te face sa fii persoana pe care multi si-o doresc in preajma lor. Esti zambitor si ai o dispozitie buna, ceea ce ii face si pe ceilalti sa aiba o atitudine pozitiva. In plus, prezenta lui Mercur in casa comunicarii te va face un orator desavarsit.

Pe plan familial o sa ai parte de cateva bucurii greu de egalat. Vor fi momente in care rudele se vor aduna impreuna pentru a sarbatori ceva iesit din comun.

Si cu vecinii o sa te intelegi bine in 2013. In a doua parte a anului, este posibil sa fii nevoit sa stai departe de cei dragi, insa totul este in interesul intregii familii.

Zodiac Taur

Fii atent la deciziile pe care le iei si care privesc direct si alte rude. Nu lua hotarari in numele lor sau cel putin nu o face inainte de a discuta cu ei pentru a afla ceea ce vor. S-ar putea sa superi pe cineva daca iei pozitia de lider fara sa te numeasca nimeni.

Vestea proasta a anului este ca sunt sanse destul de mari sa intampini cateva probleme de sanatate. Saturn va fi responsabil de asta, insa nu trebuie sa fie neaparat ceva grav, ci poate doar cateva zile de febra. Incearca sa eviti locurile foarte aglomerate si suprasolicitarea fizica si psihica.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia TAUR

Prezenta lui Jupiter in casa dragostei va face ca acest an sa fie favorabil pentru lucrurile legate de amor. Fie te indragostesti de o persoana pe care abia o cunosti, fie redescoperi sentimente puternice pentru actualul partener. Sunt sanse mari sa se intample exact ceea ce nu te astepti, poate fi vorba despre o casatorie sau chiar un copil.

Important este sa pastrezi distanta fata de oamenii care de obicei te supara. Daca stii ca trebuie sa mergi la un eveniment unde vor veni si ei, mai bine amana totul. Gaseste o scuza buna si nu te duce.

Horoscop: Ce uraste TAURUL si de ce te enerveaza

2013 se va dovedi a fi foarte bun din punct de vedere profesional. Important este sa stii sa profiti la timp de ocaziile ce iti apar in drum. In principal esti multumit de ceea ce faci in prezent, insa nu se stie niciodata cum se iveste ceva ce ar putea sa fie punctul culminant pentru tine.

Daca o sa te vezi in postura de a cauta un nou job, ai grija catre ce te orientezi. Nu alege ceva ce pare pompos la prima vedere, pentru ca reclama poate fi inselatoare si nu o sa iti poti indeplini obiectivele.

Si cu banii iti va merge bine in anul ce urmeaza. Datorita a ceva ce ai facut in 2012 o sa o duci bine in lunile ce vin. Acum realizezi ca un lucru bine facut la vremea lui face foarte bine si esti hotarat sa continui in acelasi fel.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul TAUR

La vara o sa faci o investitie ce se va dovedi ideala pentru intreaga familie. Totusi, nu arunca cu banii in stanga si dreapta pentru ca risti ca unii cunoscuti sa vada in tine o sursa de venit si sa iti ceara mereu.

In jurul tau sunt cateva persoane ce vad in tine un model, asa ca ai grija la tot ceea ce faci. La randul tau, ai cativa oameni pe urma carora ai vrea sa calci si faci tot ceea ce iti sta in putina pentru ca visul tau sa devina realitate.

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii

Horoscop realizat de Zaza

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...
#horoscop 2013 taur, #horoscop 2013, #horoscop anual 2013 , #horoscop 2013