Horoscop 2014 - Balanta

Joi, 26 Decembrie 2013, ora 08:55
7661 citiri
Horoscop 2014 - Balanta
Foto: Ziare.com

In anul care vine vei fi pus sa iei niste decizii cruciale pentru tine. O sa faci schimbari totale in viata ta, dar, sincer vorbind, era timpul sa faci asa ceva. Impulsurile obiectelor ceresti combinate cu energia Pamantului te fac sa iei decizii foarte bune.

Cand esti in compania unor persoane mai in varsta trebuie sa fii mai cumpatat si sa gandesti de zece ori inainte sa spui ceva. Uneori, esti impulsiv si ajungi sa regreti ceea ce afirmi. In timpul confruntarilor cu familia nu iti pierde controlul, pentru ca o sa ai de pierdut.

Zodiac Balanta

In perioada martie - aprilie ti se ivesc cateva ocazii profesionale. Trebui sa fii pe faza si sa iei decizia potrivita. Nu te grabi si consulta-te si cu cei din familie inainte de a spune pe ce drum vrei sa o iei.

Lipsea cineva din peisaj pentru a te simti implinit, iar in vara lui 2014 o sa apara. Un prieten se va simti prost pentru faptul ca a fost un moment in care nu a fost alaturi de tine cand trebuia si iti pregateste ceva maret pentru anul viitor.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul BALANTA

Cariera nu va suferi suferi modificari majore, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fii delasator si sa nu incerci sa iti imbunatatesti situatia financiara. Cei care au afaceri proprii nu prea vor avea o perioada bun pe timpul verii.

Relatia cu partenerul de viata va avea perioade bune, dar si unele tensiuni provocate de lipsa comunicarii. Planeta iubirii te va face mai ingaduitor, iar atitudinea ta va ajuta la imbunatatirea atmosferei acasa.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia BALANTA

Legi prietenii cu oameni pe care abia ii cunosti, iar acestea vor dura toata viata. O sa fii mai sociabil decat in ultimii ani.

In noiembrie vei fi foarte stresat si ca sa nu cedezi nervos va trebui sa inveti cateva tehnici de respiratie. Si cateva lectii de yoga ti-ar prinde bine.

Horoscop: Ce uraste BALANTA si de ce te enerveaza

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#horoscop 2014 balanta, #horoscop 2014, #zodii horoscop 2014 , #horoscop 2014