Horoscop 2014 - Rac

Luni, 23 Decembrie 2013, ora 08:46
5995 citiri
Horoscop 2014 - Rac
Foto: Ziare.com

Combinatia planetelor va aduce in viata ta stabilitate in 2014. Luna este cea careia trebuie sa ii multumesti.

Marte nu a iesit mereu bine din combinatia cu racul, dar acum se schimba situatia si va aduce multe lucruri bune. Luna si Marte iti vor permite ca in primele luni din an sa realizezi tot ceea ce iti propui, in special in februarie si martie. Cu alte cuvinte, inceputul de an va fi unul de succes si esti un rasfatat.

Zodiac Rac

Din punct de vedere profesional lucrurile vor evolua excelent. Chiar si tu vei fi surprins, desi ai muncit extrem de mult ca sa ajungi in stadiul acesta. De la mijlocul lunii iunie si pana la sfarsitul lui august o sa fii extrem de ocupat la birou. Ai multa energie pozitiva, care te ajuta sa duci la bun sfarsit toate sarcinile.

Te ocupi mai mult de familie decat in anii trecuti. Unii dintre raci se vor casatori, iar altii vor fi parinti. Astrele pun la cale multe schimbari pentru tine.

Horoscop: Ce uraste RACUL si de ce te enerveaza

Vara vine cu o multime de deplasari in interes de serviciu. Daca partenerul de viata nu este de acord cu acestea, o sa fii nevoit sa iti schimbi locul de munca. Ceea ce se va dovedi a fi un lucru bun.

Tot in perioada calda situatia financiara se va imbunatati. O sa primesti si o mostenire. Nu este mare, insa va conta.

Din septembrie pana in noiembrie, Jupiter se va lupta cu Saturn, cunoscut drept un protector al racului. Mare grija cei care s-au casatorit de curand. Trebuie sa va condimentati viata sentimentala. Din noiembrie, lucrurile vor reveni la normal.

Horoscop: Afla cum sa cuceresti femeia RAC

In decembrie o sa reflectezi asupra anului care urmeaza sa se termine si notezi ce vrei sa schimbi. Iti indrepti atentia catre sanatate si iti faci un set de analize. Urmezi un tratament de cateva saptamani, iar apoi problema se va rezolva.

Incearca sa fii mai rabdator cu persoanele mai in varsta din familie. Ele nu inteleg foarte bine ceea ce se intampla cu tine si trebuie sa le explici. Pana la urma se vor dovedi a fi foarte bune aceste dicutii, pentru ca te apropie de ele.

Horoscop: Afla cum sa cuceresti barbatul RAC

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#horoscop 2014 rac, #horoscop 2014, #horoscop 2014 zodii , #horoscop 2014